Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Casal de Gent Gran Benet Ribas celebra la Setmana de Portes Obertes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/21/2016 07:12:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

gent granEl Casal de Gent Gran Benet Ribas celebra la Setmana de Portes Obertes

Aquests dies s’estan oferint diversos esdeveniments, una mostra viva del complet repertori d’activitats que s’hi organitzen, així com una recollida d’aliments per Càritas

Durant tota aquesta setmana i fins aquest diumenge 23 d’octubre, el Casal de Gent Gran Benet Ribas bull d’activitat. I és que des del dia 17 està celebrant la tradicional Setmana de Portes Obertes perquè tant els membres de l’equipament com els visitants puguin tenir una completa mostra del variat repertori d’activitats que s’hi organitzen periòdicament.


Teatre al Casal: "Per no saber castellà"
Aquesta tarda de divendres el grup de teatre del casal, dirigit per Dolors Moreno, ha presentat dues obres breus: Per no saber castellà i Un Borracho singular. En la línia de les produccions dramàtiques que solen oferir-se en aquest equipament, es tractava d’obres on l’humor és el fil conductor que aviat troba en el públic assistent el seu còmplice més adequat. En aquest sentit, la platea del primer pis estava -com és habitual en aquests casos- plena de gom a gom.


La Setmana de Portes Obertes es va iniciar el passat dilluns, amb diversos espais musicals a càrrec de Mercè Vives, Concepció Casadevall, Salvador Roca, Salvadora Garcia, Antoni Creixell, la col·laboració de l’Escola de Dansa Daina, i la direcció de Concepció Casadevall. L’endemà dimarts hi va haver una ballada de sardanes, i el dijous la presentació del llibre Dones de vidre, de l’escriptora blanenca Montserrat Medalla, en un acte que va ser presentat per l’historiador i escriptor Aitor Roger.


Les activitats amb motiu de la Setmana de Portes Obertes continuaran el dissabte 22 d’octubre amb sengles exhibicions de billar i tennis taula a l’interior de l’edifici, mentre que a partir de les 11’30 h, s’ha programat a la Plaça d’Espanya una exhibició de all country i una desfilada de vestits de paper. En cas de pluja, les dues activitats s’hauran de suspendre, ja que a l’interior del local no hi ha espai suficient. A la tarda hi haurà una sessió de Cine Fòrum amb la pel·lícula Ahora o nunca, amb la col·laboració de la Fundació Bancària La Caixa, i finalment el diumenge actuarà el grup Nabac.

Recollida d’aliments a benefici de Càritas

Coincidint amb aquesta celebració, l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal Benet Ribas li ha volgut donar un plus afegit, un caire solidari. D’aquesta manera, des del passat dilluns i fins aquest proper diumenge s’està fent una recollida d’aliments que es destinaran a Càritas Blanes. Es tracta de sucre i farina, principalment, així com productes de neteja personal i de la llar.


Recollida productes per Càritas
La recollida solidària finalitzarà aquest diumenge, i val a dir que fins al moment ja s’ha pogut aplegar un gran nombre de material. Així ho ha recordat aquesta tarda la responsable del Casal Benet Ribas, Susana Sola, quan s’ha encarregat de presentar l’actuació teatral que ha tingut lloc. Els casals de gent gran són equipaments cívics destinats al col·lectiu de les persones grans, i tenen la finalitat de promoure el seu benestar i participació com a membres actius de la societat.


Susanna Sola, responsable del Cassal Benet Ribas
Dins del marc del civisme com a eix vertebrador, s’ofereixen als usuaris serveis i activitats, i es col·labora amb el teixit associatiu cedint a les entitats l’ús d’espais per fer activitats de caire cívic i social. El Casal Benet Ribas n’és un bon i destacat exemple d’aquesta filosofia, ja que al llarg de l’any s’hi organitzen un bon grapat d’activitats, a banda de les actuacions especials amb públic que es poden gaudir tant al recinte de l’equipament com en espais a l’aire lliure i al Teatre de Blanes.

Data de realització: 10/21/2016 | Data de la darrera actualització: 10/21/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300