Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es prepara per acollir la V Fira de Bruixes, la Fira de Tardor, del 28 al 30 d’octubre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/26/2016 12:12:25 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes es prepara per acollir la V Fira de Bruixes, la Fira de Tardor, del 28 al 30 d’octubre

Avui al matí s’ha continuat instal·lant als carrers del centre de la vila la decoració d’ambientació que s’han encarregat de dissenyar i confeccionar alumnes de set centres educatius

Aquesta setmana ja hi ha diversos indicis que anuncien la imminent arribada de la V Fira de Bruixes, que tindrà lloc a Blanes des de la tarda del divendres fins al diumenge, del 28 al 30 d’octubre, vigília de Tots Sants. Una de les primeres senyals són els diferents elements decoratius que s’estan penjant al centre de la vila amb motiu d’aquest esdeveniment.


Les Brigades Municipals instal·len la decoració elaborada pels
escolars amb ambientació de Tots Sants i la Castanyada
Per segon any consecutiu, l’ambientació s’han encarregat de dissenyar-la i confeccionar-la escolars de Blanes, i s’estan encarregant d’instal·lar-los diversos efectius de les Brigades Municipals. Avui dimecres, han continuat aquestes tasques, a través de dos grups operatius que, a través de sengles escales i la cistella mecanitzada, han continuat amb la tasca d’engalanar els carrers.


La imaginació infantil i juvenil farà que durant aquests dies el centre de la vila llueixi ratpenats i gats negres, calaveres pintades amb multitud de colors, fantasmes, bruixes i altres elements típics de Tots Sants i la Castanyada. En relació a la passada edició ha augmentat el nombre de centres educatius que participen en l’experiència: un total de sis escolar i un dels instituts públics, mentre que al 2015 van ser quatre centres de primària.


El Centre d’Educació Especial Ventijol ha tingut cura de la decoració del Carrer Fornaca: el Col·legi Cor de Maria el Carrer Theolongo Bacchio; l’Escola Joaquim Ruyra el Carrer Muralla; l’Escola Mossèn Joan Batlle el Carrer Tapioles; l’Escola Quatre Vents el Carrer Verge Maria; l’Escola Sa Forcanera el Carrer Bellaire; i finalment l’Institut Sa Palomera els trams inicial i final del Carrer Mercaders.

Un espai misteriós i màgic lligat a Tots Sants i la Castanyada

La V Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes, encetarà l’activitat quan estigui a punt d’amagar-se el sol, el divendres 28 d’octubre a partir de les sis de la tarda. El seu nucli central seran la vintena de parades instal·lades al Passeig de Dintre, i que estaran obertes aquell dia fins a les 9 de la nit, i tant dissabte com diumenge de 10 del matí a 9 de la nit.


A les parades, ambientades i regentades per venedors i venedores disfressats de personatges d’acord amb la temàtica de misteri i màgia, s’hi pot trobar tot tipus d’articles per a tots els gustos. Així, hi ha des de productes gastronòmics fins a complements de vestuari, passant per objectes de regal i articles d’herboristeria, naturistes i altres atractius.

Dins el recinte firal del Passeig de Dintre s’aniran fent un grapat d’activitats gratuïtes. Així, hi haurà Tallers de Maquillatge, animació amb personatges fantàstics, sessions d’Storytime –contes en anglès-, i Contes que fan bullir l’olla, a càrrec d’una narradora. Per completar l’oferta lúdica, la Plaça dels Dies Feiners també allotjarà durant els tres dies un Parc Infantil d’Inflables de 18 a 22 h.


Un altre al·licient amb què compta la fira són els establiments i botigues embruixades que col·laboren en l’esdeveniment instal·lant motius relacionats amb la Castanyada i Tots Sants. Igualment, s’hi ofereixen menús terrorífics i ofertes especials coincidint amb aquestes dates. La decoració ambiental que es farà a l’edifici de l’Ajuntament de Blanes, amb una elaborada escenografia que llueix especialment de nit, els Photocalls per fer-se fotografies amb personatges fantàstic són altres atractius complementaris amb què comptarà la V Fira de Bruixes. Més informació: www.blanes.cat/firabruixes
Data de realització: 10/26/2016 | Data de la darrera actualització: 10/26/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300