Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es posa en marxa el Pla Local de la Dona de Blanes 2016-2020


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/26/2016 06:39:17 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXEs posa en marxa el Pla Local de la Dona de Blanes 2016-2020

Com a punt de partida s’ha elaborat un vídeo de sensibilització i conscienciació social sobre les desigualtats de gènere i els estereotips de gènere

El mes de maig d’aquest 2016 l’Ajuntament de Blanes va aprovar el Pla Local de la Dona 2016-2020, un document on s’explica quina és la situació de la dona al municipi, les seves problemàtiques i necessitats, les desigualats que pateix envers els homes i quines infraestructures les faciliten. També és un Pla de Treball format per objectius i estratègies que es poden fer al municipi per millorar les condicions de vida de les dones i fer desaparèixer les desigualtats de gènere.

Per això, el Pla Local de la Dona conté diverses fites que fan referència a la importància d’elaborar i difondre continguts relacionats amb la igualtat, la coeducació i la violència de gènere, amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre les desigualtats que pateixen les dones. En aquest sentit, des de l’Àrea de la Dona s’ha elaborat un treball audiovisual sobre els estereotips de gènere.

Es tracta d’un vídeo animat destinat al públic adult on s’explica com els estereotips de gènere contribueixen a perpetuar les desigualtats entre dones i homes. Es tracta de poder oferir coneixements relacionats amb les desigualtats de gènere i provocar la reflexió sobre la realitat que ens envolta, i fer-ho d’una manera didàctica i amena. Es tracta d’un primer punt de partida, ja que en el futur està previst elaborar nous vídeos de temàtiques relacionades amb la igualtat entre dones i homes.

Data de realització: 10/26/2016 | Data de la darrera actualització: 10/26/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300