Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes allotjarà aquest cap de setmana una Gala de Dansa i una Parada Solidària a benefici de les persones refugiades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/26/2016 12:32:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

STOP_MARE_MORTUMBlanes allotjarà aquest cap de setmana una Gala de Dansa i una Parada Solidària a benefici de les persones refugiades

La Gala de Dansa, amb més de 200 ballarins, es farà dissabte al matí al Teatre de Blanes, mentre que del 28 al 30 d’octubre hi haurà una parada solidària al Passeig de Dintre

Aquest cap de setmana Blanes allotjarà dues activitats per contribuir a la recollida de fons econòmics a benefici de les persones refugiades: una Gala de Dansa i una Parada Solidària. La Gala de Dansa Solidària està organitzada per l’Associació de Dones Artesanes de Blanes, i tindrà lloc el dissabte dia 29 d’octubre a les 11 del matí al Teatre, al preu de 5 €/entrada.


Col·laboren l’Ajuntament de Blanes i diverses entitats: STOP Mare Mortum, l’Escola de Dansa Daina, Dainawear, Endansa’t, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, l’Escola Alira de Lloret, l’Escola Ma Elena Pascual de Girona i ASOS.cat. Actuaran més de 200 ballarins i ballarines entre professionals, amateurs i alumnes, que oferiran diversos estils de dansa: des de Dansa-Jazz fins a Contemporània, passant per Fusió i Hip-Hop, entre d’altres.

D’altra banda des de la tarda del proper divendres 28 d’octubre i fins el diumenge a la nit hi haurà una Parada Solidària instal·lada a la cruïlla del Passeig de Dintre amb el Carrer Muralla. Organitzat per la plataforma STOP Mare Mortum, Blanes Solidari i d’altres entitats amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, l’objectiu també és recollir fons econòmics per ajudar les persones refugiades.


La parada solidària estarà oberta divendres a la tarda i dissabte i diumenge durant tot el dia. S’hi oferirà roba, sabates, bosses de mà, accessoris, llibres, música, cinema, pastissos, te, herbes i d’altres al·licients a preus molt atractius i populars. Es tracta de ser solidari i comprar algun producte, en una iniciativa que es presenta com una acció per a joves refugiats.Data de realització: 10/26/2016 | Data de la darrera actualització: 10/26/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300