Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La 5a Fira de Bruixes, la Fira de Tardor, aterra a Blanes fins diumenge


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/28/2016 08:08:29 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La 5a Fira de Bruixes, la Fira de Tardor, aterra a Blanes fins diumenge

Aquesta tarda s’ha posat en marxa l’activitat, que enguany recupera l’allargada de tres dies, i ha incorporat un atractiu canvi d’imatge que la identifiquen més com una Fira de Tardor

Coincidint amb la vigília de la festa de Tots Sants i la Castanyada, aquesta tarda de divendres s’ha posat en marxa la 5a Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes, que s’allargarà fins el proper diumenge a la nit. De fet, aquesta és una de les novetats d’enguany en relació a l’anterior edició del 2015: la recuperació de la duració original que havia tingut els tres primers anys, amb tres dies de duració.


5a Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes
Per cinquè any consecutiu, es proposa als visitants que es passegin per un espai misteriós i màgic, lligat a la tradició dels difunts que caracteritza aquestes dates, oferint la possibilitat de gaudir del món de les fades i les bruixes en un entorn amb personatges i ambientació fantàstica. Una de les novetats d’enguany és que ha fet un canvi de la imatge que la identifica, que enlloc de continuar amb el color negre imperant les quatre primeres edicions, ha evolucionat als tons ataronjats i marronosos que caracteritzen la tardor.


L’eix central continuen sent la vintena de parades d’artesans instal·lades al Passeig de Dintre, ambientades i regentades per venedors i venedores disfressats de personatges d’acord amb la temàtica fantàstica. S’hi poden trobar articles d’aromateràpia, tractaments naturals i minerals, objectes d’artesania, complements de vestuari, bijuteria, flors i joguines. També hi ha productes gastronòmics com ara olives, pastissets salats i dolços, coques, llaminadures, un forn de pa i les imprescindibles castanyes i moniatos, el producte més típic per aquestes dates.

Decoració terrorífica, activitats i altres al·licients

Flanquejant les parades del Passeig de Dintre, un dels atractius que suposa visitar la fira és poder gaudir de l’espectacular escenografia que envolta l’edifici de l’Ajuntament de Blanes. Durant tres dies, hi ha una efectista decoració amb personatges fantàstics i efectes especials que el fan esdevenir en l’escenari perfecte per a una pel·lícula de terror. Això pel que fa a la façana principal, mentre que a la posterior s’hi recrea un cementiri, amb tombes incloses.


Per la seva banda, la decoració de 7 carrers del centre de la vila l’han dissenyat i elaborat alumnes del municipi, que s’han encarregat d’aquesta tasca en una experiència que s’ha fet per segon any, amb un consecutiu i augmentat èxit de participació. L’any passat van ser 4 centres de primària, mentre que aquest 2016 ho han fet 6 escoles de primària i 1 institut de secundària.


Com en les cinc anteriors edicions, també han decorat amb motius fantàstics i terrorífics diversos establiments i botigues, on durant aquests dies hi ha ofertes i menús terrorífics a preus especials. Un altre al·licient amb què compta la Fira de Bruixes de Blanes són les activitats gratuïtes que envolten el recinte firal, així com el Parc Infantil d’Inflables instal·lat a la Plaça dels Dies Feiners.


Photocall a la Fira de Bruixes de Blanes
Les activitats, que han començat aquesta mateixa tarda, s’allargaran durant tres dies, i es van succeint al llarg de totes les hores. Així, hi ha sengles Tallers de Maquillatge a la tarda i al matí, dos personatges fantàstics que es passejaran entre les parades: El Perfumer i Mephisto, en una animació itinerant que sol atraure en especial al públic infantil.


Taller de Maquillatge
Igualment, la canalla podrà gaudir de contes en català i en anglès. Dissabte i diumenge una narradora explicarà Contes que fan bullir l’olla en dues sessions programades de 18 a 18’45 h. Per la seva banda, l’Escola d’Anglès Kids & Us oferirà dos contes en aquesta llengua a la Plaça d’Espanya: dissabte a les 12 h del migdia Phantom Manor, i a les 5 de la tarda The World’s Worst Witch.


Parc Infantil d'Inflables a la Plaça dels Dies Feiners
La primera jornada d’avui divendres de la 5a Fira de Bruixes, la Fira de Tardor de Blanes finalitzarà a les 9 de la nit. Dissabte i diumenge funcionarà des de les 10 del matí i fins les 9 de la nit. Més informació: https://firadebruixes.wordpress.com/
Data de realització: 10/28/2016 | Data de la darrera actualització: 10/28/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300