Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Parada Solidària de venda d'articles a benefici de les persones refugiades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/29/2016 02:51:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Parada Solidària de venda d'articles a benefici de les persones refugiades

Inclou més de 20.000 productes, i estarà oberta durant tot el cap de setmana en una gran carpa emplaçada al Passeig de Dintre, al costat de la Fira de Bruixes

L’altra esdeveniment que també s’ha organitzat a Blanes aquests dies per recollir fons econòmics a benefici de les persones refugiades i exiliades es va posar en marxa aquest passat divendres i continuarà en funcionament durant tot el cap de setmana, fins diumenge a la nit. Es tracta d‘una gran parada solidària allotjada al Passeig de Dintre a tocar del Carrer Muralla, al costat del recinte de la Fira de Bruixes.


Parada Solidària Acció X Joves Refugiats
Presentada com una Parada Solidària Acció x Joves Refugiats, significa la gènesi de la creació a Blanes d’una nova entitat blanenca: Acció Mediterrània, que actualment està enllestint el procés de constitució. Compta amb un projecte propi impulsat per un grup de joves de la vila, i que precisament des de fa setmanes estan treballant i col·laborant activament en un camp de refugiats de Grècia.

Més de 20.000 articles per recollir fons solidaris

En la parada solidària, allotjada sota cinc carpes de grans dimensions, s’hi pot comprar tot tipus de productes: llibres, discs, DVDs, roba, sabates, joguines, articles de la llar, electrodomèstics, té, joies i bijuteria, pastissos... Hi ha més de 20.000 articles entre els quals triar i remenar per poder col·laborar i donar suport a una causa solidària que no hauria de tenir més fronteres que les possibilitats de poder contribuir-hi.


L’organització de la parada solidària ha anat principalment a càrrec de tres dones que la setmana vinent marxaran al camp de refugiats de Grècia on ja hi són el grup de joves. També s’ha comptat amb el suport d’una vintena de voluntaris i voluntàries –identificades amb pitralls-, i de dues entitats que treballen en la mateixa causa: Stop Mare Mortum i Blanes Solidari.

Tal com explicava avui al matí Conxita Boldú, una de les tres dones que impulsa la creació de l’entitat Acció Solidària, l’objectiu és que aquest tipus d’activitats i esdeveniments no siguin flor d’estiu, i continuïn realitzant-se’n d’altres més endavant. De moment, estan molt satisfetes d’aquesta primera experiència pública, ja que han comptat amb la col·laboració d’una gran quantitat de particulars que, en assabentar-se, s’han ofert a donar-les un cop de mà on s’han presentat amb articles perquè els venguessin.


Igualment, el balanç positiu s’està traduint en la recollida de fons econòmics amb què ja han recaptat. Així, comptant tan sols amb les vendes que es van poder fer el primer dia de la posada en marxa, la tarda-nit de divendres, les xifres que ja han recollit les encoratgen a seguir esperant encara amb més il·lusió les hores que encara els esperen de funcionament de la parada.
Data de realització: 10/29/2016 | Data de la darrera actualització: 10/29/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300