Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Oficina de Català de Blanes engega una nova campanya del Voluntariat per la Llengua i cursos especialitzats gratuïts


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/07/2016 12:41:41 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Oficina de Català de Blanes engega una nova campanya del Voluntariat per la Llengua i cursos especialitzats gratuïts

Els voluntaris que ajudin a practicar el català es poden apuntar fins a l’11 de novembre. També es faran tres cursos gratuïts durant el mes de novembre per fomentar l’autoaprenentatge

Aquest novembre l’Oficina de Català de Blanes bullirà d’activitats. La més immediata tindrà lloc a mitjan d’aquest mes, amb la presentació de la nova campanya del Voluntariat per la Llengua. L’experiència consisteix a aparellar aprenents de català amb voluntaris lingüístics una hora a la setmana. Totes aquelles persones que vulguin ajudar a practicar l’idioma als aprenents tenen temps per inscriure-s’hi fins al proper divendres 11 de novembre.


Presentació Voluntariat per la Llengua 2015
Des de l’Oficina de Català s’anima a tothom a apuntar-s’hi, ja que es poden fer nous amics, es comparteixen experiències i –el més important- s’ajuda a adquirir fluïdesa a les persones que estan aprenent el català. Les inscripcions s’han de fer a l’Oficina de Català, al Carrer de Jaume Arcelós 7, o bé a través del telèfon 972 358 555.


Tres cursos especialitzats gratuïts sobre diferents matèries

El gruix d’activitats quedarà centrat en tres cursos especialitats gratuïts que s’han programat perquè tinguin lloc durant la segona quinzena de novembre. Són de curta durada, i estan adreçats a col·lectius molt específics. El primer d’ells serà una sessió per a persones emprenedores que s’impartirà a l’Escola SAFA el divendres dia 18. L’objectiu del curs és informar sobre els deures lingüístics a l’empresa i els recursos que hi ha per complir-los. Tindrà lloc el divendres 18 de novembre, i es farà de 9.30 a 13.30 h.


Classes de l'Oficina de Català de Blanes
El 19 i el 26 de novembre, de 10 a 13 h, es faran dues sessions per ensenyar a parlar en públic: perdre la por, aprendre estratègies per guanyar-se l’audiència, estructurar el discurs, etc. Aquest curs està especialment adreçat a les persones que han de defensar idees o projectes i presentar treballs oralment. En definitiva, per millorar les habilitats comunicatives tant en l’àmbit acadèmic com professional. En aquesta ocasió, les dues sessions s’allotjaran a la Casa de la Cultura.


Per últim, el tercer curs que s’ha programat és el divendres 25 de novembre, novament de 10 a 13 h, a l’Escola Safa. Es tracta d’aprendre a gestionar els recursos lingüístics que hi ha a Internet. Els assistents podran ser autosuficients i aprendran a resoldre els dubtes lingüístics. Es considera que pot ser útil per a tots els qui estan aprenent català, per qui hagi d’escriure un document i vulgui trobar models similars, etc.

La matrícula per participar a qualsevol d’aquests tres cursos ja està oberta, i per formalitzar-la es pot fer els matins, de dilluns a divendres, des de les 2/4 de 10 del matí fins les 14 h, a la Casa de la Cultura, al Carrer Jaume Arcelós número 7. Per a més informació: telèfon 972 358 555, correu electrònic blanes@cpnl.cat, i a la web www.cpnl.cat/blanes.


Per últim, val a dir que l’Oficina de Català també està preparant durant aquests dies un espectacle molt especial que tindrà lloc tancant aquest mes de novembre. Es tracta de l’activitat Llegir Pla, que s’allotjarà al Teatre de Blanes a partir d’1/4 de 9 del vespre, i que anirà a càrrec de diverses lectores i rapsodes.
Data de realització: 11/07/2016 | Data de la darrera actualització: 11/07/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300