Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El CEAB celebra de l’11 al 17 de Novembre la “Setmana de la Ciència”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/07/2016 04:02:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El CEAB celebra de l’11 al 17 de Novembre la “Setmana de la Ciència”

Durant aquests dies hi haurà diversos esdeveniments com ara una xerrada-taller, una jornada d’avenços en ecologia, la presentació del projecte PECES i Jornades de Portes Obertes

El Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEDAB-CSIC) ha organitzat per aquests propers dies, de l’11 al 17 de novembre, diversos esdeveniments inclosos dins el cicle de la Setmana de la Ciència. Es tracta d’activitats divulgatives de caire científic amb l’objectiu de promoure la ciència i acostar-la tant a la gent de Blanes com de la seva àrea territorial d’influència: Malgrat, Lloret, Tossa i Palafolls, entre d’altres.

Jornada d’Avenços en Ecologia i Presentació del Projecte PECES

La Setmana de la Ciència 2016 arrencarà el divendres 11 de novembre amb la XIII Jornada d’Avenços en Ecologia que organitza el CEAB conjuntament amb la Societat Catalana de Biologia (SCB) i GECA. Amb entrada lliure, inclourà diverses conferències i debats que posen en contacte investigadors de diferents àmbits de l’ecologia. Està adreçada al públic específic que hi estigui interessat, amb entrada lliure, i es farà des les 9’50 i fins les 18 h. Inscripcions: scb@iec.cat


Imatges d'Arxiu: Jornada Portes Obertes CEAB
La següent activitat tindrà lloc el dimarts 15 de novembre, amb la Presentació del Projecte PECES que també tindrà lloc a l’Auditori del CEAB a partir de 2/4 d’1 del migdia. Es presentarà el primer estudi global de la pesca marítima recreativa i esportiva del litoral d’arreu de l’estat espanyol. La presentació del projecte, dirigit per la investigadora del CEAB Ana Gordoa, està adreçada a pescadors, clubs i federacions de pesca i al públic en general que estigui interessat en aquesta matèria. Inscripcions: jboada@ceab.csic.es

Jornades de Portes Obertes i Xerrada-Taller sobre l’Observatori Marí

A mitjans de la setmana vinent, els dies 16 i 17 de novembre, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes ha organitzat una activitat que a cada any que passa compta cada vegada amb més participants. Es tracta de les Jornades de Portes Obertes, que inclou visites guiades per conèixer les instal·lacions del CEAB, i que s’han programat tant dimecres com dijous perquè tinguin lloc entre les 18’30 i les 20 h. Inscripcions: mtur@ceab.csic o al telèfon 972 336 101 (Margarita).


Per últim, el mateix dijous també tindrà lloc la quarta i darrera activitat amb motiu de la Setmana de la Ciència del CEAB. De 9 a 11 h del matí hi haurà una Xerrada-Taller sobre L’observatori Marí, a càrrec de l’investigador Nixon Bahamon, responsable de l’OOCS (Observatori Operacional de la Mar Catalana). Aquesta activitat és l’única que té restringit l’accés de participació, ja que està adreçada als alumnes de 4rt d’ESO del Col·legi Santa Maria, on tindrà lloc la sessió.


Data de realització: 11/07/2016 | Data de la darrera actualització: 11/07/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300