Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Activitats a Blanes amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència Masclista


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 11/15/2016 03:53:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Violència de Gènere - LlaçActivitats a Blanes amb motiu del 25N, Dia Internacional contra la Violència Masclista

El cicle s’encetarà diumenge al migdia, amb una concentració que es farà davant l’Ajuntament, i continuarà al llarg dels següents dies amb diverses activitats de conscienciació

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista que es commemora el 25 de Novembre, al llarg d’aquests propers dies s’han organitzat diverses activitats a Blanes per continuar conscienciant la ciutadania sobre la necessitat de lluitar i eradicar aquesta xacra social. El cicle s’encetarà amb l’acte institucional que tindrà lloc aquest proper diumenge 20 de novembre a la una del migdia al Passeig de Dintre, davant l’Ajuntament de Blanes.


Acte Institucional amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista 2015
Durant l’acte commemoratiu oficial hi haurà una concentració silenciosa i també es farà la lectura del Manifest Institucional –consensuat per les quatre Diputacions de Catalunya, la Federació de Municipis i l’Associació Catalana de Municipis i Comarques-, així com del Manifest que haurà elaborat i redactat la Plataforma de Dones de Blanes. També es comptarà amb diverses interpretacions musicals que aniran a càrrec de la cantant blanenca Cristina del Pozo.

El cicle d’actes continuarà dilluns de la setmana vinent, 21 de novembre, amb una xerrada que s’allotjarà a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal a les 19 h, i que encapçalarà l’advocada Gabriela Barrios: Protecció davant el ciberassetjament a les xarxes socials. El dijous 24 de novembre a 2/4 de 7 de la tarda, en el mateix espai de la Biblioteca Comarcal, hi haurà una xerrada sobre l’atenció a les víctimes de violència masclista amb el grup d’Atenció a la Víctima de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar.


Lectura Manifest 2015 elaborat per la Plataforma de Dones de Blanes
Per últim, el dilluns 28 de novembre a les 19 h es tancaran els actes organitzats a Blanes amb motiu del 25N amb una sessió de vídeo-forum que tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal. Es tracta de la projecció del documental La maleta de Marta, que ja es va poder visionar a Blanes l’estiu del 2015 amb motiu del cicle Docus a la Fresca, en tots dos casos comptant amb el suport d’Amnistia Internacional.


Taula Rodona amb motiu del 25N - 2015
El cicle d’activitats que tindran lloc a Blanes amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista estan organitzats per l’Ajuntament de Blanes, el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) i la Plataforma de Dones de Blanes. També col·laboren la Biblioteca Comarcal, l’Associació de Músics Amateurs de Blanes (AMA), Amnistia Internacional i els Mossos d’Esquadra.



Data de realització: 11/15/2016 | Data de la darrera actualització: 11/15/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300