Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes penja el cartell d’entrades exhaurides per l’espectacle de David Guapo


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/16/2016 12:35:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesEl Teatre de Blanes penja el cartell d’entrades exhaurides per l’espectacle de David Guapo

Aquest dimarts s’ha venut la darrera entrada disponible per assistir al monòleg #QUENONOSFRUNJANLAFIESTA, que s’ofereix el proper diumenge 20 de novembre a la tarda

Des d’aquest passat dimarts dia 15 s’ha hagut d’aturar la venda d’entrades al Teatre de Blanes i penjar el virtual cartell d’Entrades Exhaurides del monòleg que tindrà lloc aquest proper diumenge 20 de novembre. Es tracta de l’espectacle #QUENONOSFRUNJANLAFIESTA, a càrrec del conegut humorista David Guapo, que s’ha programat perquè comenci a les set de la tarda.


#QUENONOSFRUNJANLAFIESTA és un espectacle per a tots els públics on es barreja l’humor, la música i la improvisació del conegut artista català. David Callejón, conegut artísticament com David Guapo, és fill de pare andalús i mare gallega, i constitueix una autèntica caixa de sorpreses sobre l’escenari on, a banda de repassar situacions quotidianes que converteix en còmiques, també demostra les seves dots com a cantant tocant la guitarra.

De fet, va començar la seva carrera artística com a músic –toca la guitarra, el piano i la trompeta- en jam sessions de Barcelona. Mogut per la seva passió per la música, va viatjar a Califòrnia, a Sant Francisco, per tocar amb músics de blues. El què havia de ser un viatge d’algunes setmanes va acabar sent una estada de dos anys que va culminar amb la gravació del seu primer disc amb Andrew Pollack.


Quan va tornar a Europa per fer una gira per diversos països, les seves actuacions musicals van acabar sent més conegudes pels comentaris que feia entre peça i i peça. Després del seu pas per nombrosos concursos de monòlegs, el seu debut televisiu el va fer a Paramount Comedy, on va ser descobert per Berto Romero, que li va demanar que col·laborés al programa d’Andreu Buenafuente l’estiu de 2008.

Des de llavors, la carrera de David Guapo s’ha disparat amb col·laboracions radiofòniques i a la televisió, on ha participat, entre d’altres, als programes El club de la Comedia, El Hormiguero, i Sé lo que hicisteis... Actualment és un dels showmans que gaudeix de més projecció en el panorama estatal, i recentment també ha fet el salt a la gran pantalla.

#QUENONOSFRUNJANLAFIESTA

David Guapo vindrà diumenge a Blanes per presentar un espectacle que, més que un monòleg, acaba sent un fluid intercanvi d’impressions amb el públic per trenar una actuació divertida i sorprenent. Durant tres temporades ha ofert el seu espectacle #QUENONOSFRUNJANLAFIESTA al Teatre Capitol de Barcelona, on no ha parat de prorrogar funcions per l’èxit que l’ha estat acompanyant des del minut 0.


Quan li pregunten a David Guapo de què va la seva actuació, tal com es recull a l’entrevista publicada a la revista Time Out, ell contesta escuetament: “De riure”, i completa la resposta dient senzillament: ”Parlo de coses quotidianes, un tema em porta a un altre, i així vaig fent”. I és que, de fet, intentar compendiar un monòleg que es basa en vivències, a l’estil del singular i enyoradíssim Pepe Rubianes, resulta del tot impossible. Es tracta més aviat de tenir clar que es passarà una bona estona i gaudir del bon fer de David Guapo.Data de realització: 11/16/2016 | Data de la darrera actualització: 11/16/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300