Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

15 dotacions de cossos d’emergència intervenen en l’extinció d’un incendi urbà sense víctimes a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/17/2016 08:41:53 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

15 dotacions de cossos d’emergència intervenen en l’extinció d’un incendi urbà sense víctimes a Blanes

El foc s’ha iniciat en un pàrquing privat del barri d’Els Pavos i s’han hagut de desallotjar 17 persones que estaven en aquells moments als edificis, que no han patit afectacions greus

Un total de quinze dotacions de diferents cossos d’emergència han hagut d’intervenir entre la mitjanit de dimecres i la matinada d’aquest dijous en l’extinció d’un incendi que s’ha produït al cas urbà de Blanes, sense que sortosament s’hagi produït cap víctima. La Policia Local de Blanes ha rebut l’avís quan eren les 23’49 h i el servei ha finalitzat una hora i mitja més tard, aproximadament.


Intervenció dels cossos d'emergència
Al arribar al lloc dels fets, Policia Local i Protecció Civil de Blanes han pogut comprovar que el foc estava localitzat en el pàrquing privat d’uns edificis situats al barri d’Els Pavos. Mentre s’iniciaven les primeres tasques d’intervenció i extinció, s’han desallotjat les 17 persones que hi havia en aquells moments en els edificis afectats per l’emergència, distribuïts en un total de vuit pisos.

A conseqüència de l’incendi, s’han cremat dues motos –ciclomotors- i una rentadora que estaven a la zona afectada. Cap persona ha hagut de ser atesa per efectes del foc i/o inhalació de fum, i pel que fa al pàrquing tampoc ha resultat afectat cap altre vehicle que estigués estacionat en aquells moments, així com tampoc cap habitatge.


Respecte el mateix aparcament, tampoc no hi ha hagut danys greus, llevat de la instal·lació elèctrica i els baixants d’aigua del pàrquing. També han quedat malmeses les parets a l’entorn del focus de l’incendi, així com altre tipus de material que hi havia en l’àrea afectada.

La major part de les 15 dotacions que han actuat en l’emergència han estat del cos de Bombers de la Generalitat, amb un total de 7, distribuïts en 5 camions d’extinció: 2 de Lloret de Mar, 2 altres d’Hostalric i 1 de Maçanet. També s’ha requerit 1 bomba nodrissa pesant BNP i ha intervingut un vehicle de comandament.


D’altra banda, hi ha hagut 3 patrulles de la Policia Local de Blanes, el cap de Protecció Civil, 2 dotacions dels Mossos d’Esquadra i 2 ambulàncies del SEM, Servei d’Emergències Mèdiques. Una d’elles era SVA (medicalitzada) i l’altra SVB (convencional). El servei d’atenció de l’incendi s’ha donat per finalitzat quan eren les 1’22 h, la matinada d’avui dijous.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 11/17/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300