Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes llegeix Josep Pla el 30 de novembre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/24/2016 05:01:03 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

TeatreDeBlanesEl Teatre de Blanes llegeix Josep Pla el 30 de novembre

El grup blanenc “lletraminúscula” ha organitzat una lectura de textos de l’escriptor gironí i d’altres autors que el referencien. L’acte tindrà lloc a partir d’1/4 de 9 del vespre

Si el darrer acte organitzat pel grup blanenc lletraminúscula va girar al voltant del poeta nord-americà Walt Withman, ara la nova proposta que tindrà lloc aquest dimecres 30 de novembre al Teatre de Blanes se centra en el periodista i escriptor gironí Josep Pla. Presentat precisament sota el títol Llegir Pla, consistirà en la lectura d’un guió original elaborat per la directora de l’Oficina de Català de Blanes, Elisa Sola, a partir de fragments de Pla i d’altres escriptors que el referencien.


Els i les membres de "lletraminúscula", amb la guionista i les lectores de "Llegir Pla"
L’acte comptarà amb la veu narradora de la guionista, Elisa Sola, i es completarà amb la interpretació de tres lectores: Isabel Brunet, Assumpta Duñó i Alèxia Roura. La direcció escènica anirà a càrrec d’Aitor Roger, mentre que Pere Box tindrà cura de la direcció artística. Val a dir que lletraminúscula és una agrupació de blanencs que està impulsada pels escriptors Joan Adell i Ramon Freixenet. L’acte Llegir Pla s’oferirà el dimecres 30 de novembre a ¼ de 9 del vespre al Teatre de Blanes.Data de realització: 11/24/2016 | Data de la darrera actualització: 11/29/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300