Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Suport a la Fundació Infantil Ronald McDonald


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/25/2016 05:48:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COR VERMELLSuport a la Fundació Infantil Ronald McDonald

Regidors de l’Ajuntament de Blanes han participat avui en la campanya de suport a les famílies d’infants que pateixen malalties de llarga duració, a qui se’ls ofereix pisos prop dels hospitals

La Fundació Infantil Ronald McDonald és una entitat sense ànim de lucre creada l’any 1997 amb l’objectiu d’oferir una llar fora de la llar a famílies amb nens i nenes que pateixen malalties de llarga duració a l’estat espanyol mitjançant vivendes de forma gratuïta. La finalitat d’aquestes cases és crear un entorn on. El fet de poder d’estar amb la seva família o relacionar-se amb d’altres nens fora de l’entorn hospitalari, influeix de manera molt favorable en la seva recuperació.


Joel Comas, Rafael Schweitzer, Juanjo Navarro i Albert Sanz
Per donar suport a la fundació, aquest divendres se celebra a totes els establiments de la cadena el McHappy Day, de manera que totes les vendes del seu Big Mac es destinen a la Fundació Infantil Ronald McDonald. Avui han donat suport a aquesta iniciativa solidària el regidor de Medi Ambient, Juanjo Navarro, el regidor d’Educació i Participació Ciutadana, Albert Sanz, i el regidor d’Esport, Salut i Joventut, Joel Comas. Els ha rebut el responsable de l’establiment a Blanes, Rafael Schweitzer.

Actualment hi ha quatre cases: a Barcelona –molt a prop de la Vall d’Hebron-, a Màlaga –a l’entorn de l’Hospital Matern Infantil-, a València –a pocs metres del Nou Hospital La Fe-, i a Madrid en el mateix recinte on hi ha l’Hospital Infantil Universitari del Nen Jesús. Disposen d’habitacions completes amb bany per a cada família i instal·lacions comunes com cuina, sales d’oci i descans, biblioteca, jocs, etc.Data de realització: 11/25/2016 | Data de la darrera actualització: 11/25/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300