Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Casa del Poble inaugura dissabte al migdia l’exposició “D’un temps, d’un país”, de Pol Peiró


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/30/2016 07:33:39 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CasaDelPobleLa Casa del Poble inaugura dissabte al migdia l’exposició “D’un temps, d’un país”, de Pol Peiró

Es tracta d’una sèrie de dibuixos fets en viu de diversos personalitats polítiques defensores del sobiranisme, alguns dels quals tenen previst assistir a l’acte inaugural, previst a les 13 h

Aquest dissabte 3 de desembre, la Casa del Poble allotjarà al punt de les 13 h l’acte inaugural de l’exposició D’un temps, d’un país, del jove artista de Premià de Mar Pol Peiró. Es tracta d’una sèrie de retrats fets en viu de personalitats polítiques i socials, així com intensos moments que estan marcant l’actual moment històric a Catalunya, especialment en el procés sobiranista.

Pol Peiró es va proposar viure l’experiència de la política a través del dibuix, i documentar de manera presencial tots aquells moments, personatges i llocs de l’actual panorama polític català. Des de la signatura del decret de convocatòria de les eleccions del 27 de setembre del 2015, ha estat realitzant tot un seguit de dibuixos i apunts al natural dels actes i els líders polítics sobiranistes de Catalunya.L'artista Pol Peiró, amb Carme Forcadell
La mostra inclou retrats del president de la Generalitat, Carles Puigdemont; els congressistes Joan Tardà i Gabriel Rufián; l’actual presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; o bé d’altres coneguts polítics i polítiques com Antonio Baños, Núria de Gispert, Artur Mas, Marta Rovira, Oriol Junqueres, Lluís Llach, i un llarg etcètera.

Organitzada amb la col·laboració de l’ANC de Blanes i la Casa del Poble, la inauguració d’aquest dissabte al migdia està previst que compti amb la participació d’algunes d’aquestes personalitats. L’exposició D’un temps, d’un país original de Pol Peiró es podrà visitar a la primera planta de la Casa del Poble fins la setmana vinent, l’11 de desembre, amb el següent horari: d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

Data de realització: 11/30/2016 | Data de la darrera actualització: 11/30/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300