Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tot a punt per l’Audiència Pública del proper dissabte per parlar dels Pressupostos de Blanes 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/01/2016 05:10:59 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tot a punt per l’Audiència Pública del proper dissabte per parlar dels Pressupostos de Blanes 2017

Començarà a les 10 del matí a la Sala de Plens. S’ha canviat la presentació de les dades perquè siguin més àgils d’entendre i es podrà intervenir amb preguntes per escrit o prenent la paraula

A l’Ajuntament de Blanes ja està tot a punt perquè dissabte vinent 3 de desembre, de 10 a 12 del matí, es faci l’Audiència Pública. L’acte, que s’allotjarà a la Sala de Plens, ha canviat sensiblement el format de presentació. Enlloc d’haver-hi tres blocs com en les dues anteriors edicions, n’hi haurà únicament dos centrats d’una banda en els Pressupostos Municipals 2017, i de l’altra en l’actual situació de les finances municipals.

Per fer la presentació de les dades de manera molt més amena i àgil, els seus continguts s’explicaran a través d’una entrevista amb el tinent d’alcalde d’Hisenda i Recursos Humans, Nicolás Laguna, a càrrec d’un periodista. A l’hora, s’aniran projectant les dades més destacades en la pantalla de la Sala de Plens perquè el seguiment sigui més entenedor.


Audiència Pública 2015
Quan acabi cada bloc de l’exposició-entrevista s’obrirà un torn perquè participi el públic de la sala, que podrà fer-ho per escrit o prenent la paraula que anirà distribuint el presentador-moderador amb el suport d’un altre periodista. Per a l’organització d’aquesta tercera edició de l’Audiència Pública s’ha comptat amb el suport de l’equip de periodistes que s’encarreguen mensualment del programa Es Dijous, que s’emet per Ràdio Blanes: Jordi Grau, Marc Romero i Valentí Hinarejos.

L’Audiència Pública s’emetrà en directe per Ràdio Blanes el dissabte 3 de desembre a les 10 h del matí. Tanmateix, es podrà seguir en directe l’emissió del vídeo per streaming a la plana oficial de l’Ajuntament de Blanes: http://blanes.videoacta.es/

Major difusió per promoure la participació de més públic

De cara a aquesta nova ocasió de l’Audiència Pública, l’Ajuntament ha fet diversos canvis per millorar els mitjans de difusió i s’han editat 10.000 flyers que s’han distribuït arreu del municipi. També s’han confeccionat cartells que s’estan penjant en equipament públics i cartelleres municipals, i s’han editat falques radiofòniques i s’ha enregistrat i editat un spot de vídeo que s’està difonent a través de les xarxes socials, igual que en d’altres mitjans de promoció i distribució.

La documentació que es vagi generant per informar sobre els continguts que tractarà la sessió de l’Audiència Pública s’aniran penjant a la plana oficial de l’Ajuntament de Blanes. Per facilitar l’accés a la informació que s’hi vagi afegint a través de l’enllaç http://www.blanes.cat/docweb/audiencia Paral·lelament, en el cas que la ciutadania vulgui enviar a l’Ajuntament de Blanes comentaris, preguntes o suggeriments perquè es tinguin en compte de cara a l’Audiència Pública del 3 de desembre, podran fer-ho a través de l’adreça participacio.ciutadana@blanes.cat
Data de realització: 12/01/2016 | Data de la darrera actualització: 12/01/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300