Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’ABBC reparteix els 2.000 € en vals de compra a través del tradicional sorteig d’abans de Nadal


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/04/2016 10:00:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

ABBC_retallatL’ABBC reparteix els 2.000 € en vals de compra a través del tradicional sorteig d’abans de Nadal

Aquesta vegada la campanya de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre ha sortejat 30 vals de compra: 20 valorats en 50 € i 10 vals de 100 €

La Plaça dels Dies Feiners va viure la tarda d’aquest passat dissabte un acte que durant els darrers anys ja ha esdevingut habitual en l’agenda comercial del municipi. Es tracta del tradicional sorteig que organitza l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC), que ja porta 30 anys en actiu. Si sovint el què es rifa és un viatge per a dues persones a la mítica ciutat de Nova York, enguany el què s’ha sortejat han estat 2.000 euros en vals de compra.


Sorteig dels 2.000 € en vals de compra
Durant tot el mes de novembre, tothom qui ha comprat en les botigues adherides a la campanya de l’ABBC ha rebut números per participar en el sorteig que, com és habitual, només tenia un requeriment bàsic. Es tracta que cal estar presencialment el dia en què es fa, ja que del contrari es torna a buscar un altre número guanyador, no es reserva. Precisament per aquest motiu, l’acte del sorteig sempre atrau una gran quantitat de públic a l’indret on habitualment es fa: la Plaça dels Dies Feiners.


En total es van rifar 30 vals de compra: 20 d’ells estaven valorats en 50 €, mentre que els altres 10 eren de 100 €. Se’n va encarregar d’animar la festa el mateix president de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, Lluís Pascual, que va anar cantant els números premiats amb l’ajut de dues mans innocents. Així, mentre un dels infants s’encarregava de triar els números guanyadors, l’altre destriava si el val estava valorat en 50 € o 100 €.


Lluís Pascual, president de l'ABBC, actuant de "mestre de cerimònies"
En aquesta campanya han participat una quarantena de botigues de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre. Perquè tots els guanyadors i guanyadores sabessin a quin comerços podran adreçar-se, se’ls va lliurar una cartolina per facilitar-los la feina de gastar-se el val. La sort va voler que, anecdòticament, alguns dels que tenien els números premiats fossin repetidors. És a dir: que van guanyar més d’un val.


Fotografia de grup de tots els guanyadors i guanyadores
dels vals de compra premiats
A diferència de les anteriors edicions, per amenitzar el sorteig els comerciants van oferir una xocolatada popular gratuïta per a tots els assistents, de manera que petits i grans van poder tenir l’estomac entretingut mentre durava la festa. Els afortunats i afortunades tindran temps per gastar-se els vals de compra premiats fins el 12 de desembre. Un altre canvi que va haver respecte d’altres vegades, és que la coincidència de l’hora en què es va fer el sorteig amb el clàssic de primera divisió de futbol, el Barça-Real Madrid, va fer minvar força el nombre de públic que habitualment participa en aquest acte.

Data de realització: 12/04/2016 | Data de la darrera actualització: 12/04/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300