Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El grup Miratge ofereix “L’esclat de Nadal” a benefici de Càritas


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/12/2016 11:51:45 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El grup Miratge ofereix “L’esclat de Nadal” a benefici de Càritas

L’actuació del grup que pertany a l’Associació d’Ardaleños y Amigos de Ardales ha permès lliurar 1.000 € a Càritas Interparroquial després de l’espectacle de divendres passat

La proximitat de les festes de Nadal sol comportar que s’organitzin un gran nombre d’activitats solidàries a benefici d’entitats socials. A Blanes ja fa uns quants anys que també s’organitzen esdeveniments que també tenen com a finalitat ajudar ONGs que fan una tasca social. Una d’elles ha estat el grup Miratge, que va actuar divendres al vespre al Teatre de Blanes, lliurant a Càritas Interparroquial 1.000 €.


El grup "Miratge" al complet, amb el grup infantil
Per fer el simbòlic lliurament de la quantitat econòmica recollida, a la mitja part de l’espectacle van pujar dalt l’escenari l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, el president de la Casa de Ardales, Salvador Gutiérrez, i un membre de la junta de Càritas, Jaume Sagrera. També els van acompanyar el regidor Sergio Atalaya i la directora del grup Miratge, Dolors Moreno, que va ser obsequiada amb un ram de flors en agraïment a la seva tasca.


Lliurament del taló a Càritas
El grup Miratge, format fa tres anys, va presentar l’espectacle titulat L’Esclat del Nadal, comptant per primera vegada en aquesta representació amb la participació d’un grup infantil. L’objectiu de l’actuació va ser que el públic assistent passés una estona entretinguda amb continguts de reminiscències nadalenques en les seves dues parts, així com cançons de tots els temps interpretades en playback.


Un moment de l'espectacle "L'Esclat del Nadal"
Durant unes dues hores, van anar sonant coneguts temes com ara L’aire és ple d’amor, Vivo por ella, Simply The Best, Endless Love, La Luna, Imagine o bé Cantando Bajo la Lluvia. Tampoc no van faltar les nadales, com ara Happy Christmas, El Rabadà, o The Little Drummer Boy. No cal dir que el públic assistent, que va omplir de dalt a baix el Teatre de Blanes, va passar una estona més que entretinguda.
Data de realització: 12/12/2016 | Data de la darrera actualització: 12/12/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300