Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Pere Box ofereix a Blanes The Music Box Project, una barreja de cabaret i d’stand-up comedy


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 12/17/2016 10:41:47 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Pere Box ofereix a Blanes The Music Box Project, una barreja de cabaret i d’stand-up comedy

L’actor lloretenc va presentar l’espectacle el passat mes d’abril al Teatre de la Costa Brava Sud, i barreja música, poesia urbana i entreteniment amanit, sobretot, amb dosis de bon humor

Avui dia, en què sobren raons per estar amoïnats i que la situació no convida gaire a somriure, s’agraeixen especialment aquelles propostes que, sense caure en el riure fàcil, fan canviar l’estat d’ànim encara que només sigui durant una estona. Aquest és el cas de l’espectacle que es va oferir ahir al vespre al Casal La Cooperativa de Blanes: The Music Box Project.


Pere Box a "The Music Box Project"
Protagonitzat i dirigit per Pere Box, amb producció de Teatre de la Selva, es presenta sota la fórmula del one man show, on la música i l’humor es fusionen, amb dosis de cabaret i de l’stand up comedy. Tal com explica l’actor i director teatral, no fa sinó seguir una de les màximes del gran mestre i filòsof Juan Palomo, és a dir: yo me lo guiso-yo me lo como.

Música, poesia urbana i entreteniment amanit amb bon humor

Durant poc més d’una hora, Pere Box va trenar un espectacle diferent i divertit, basat en petites històries i amb una banda sonora que beu de les fonts més frikis que la seva ignorància il·lustrada li han permès seleccionar. L’actor lloretenc vinculat a Blanes va estrenar The Music Box Project el passat mes d’abril a l’Espai Off del Teatre de la Costa Brava Sud.


Si llavors es va haver de penjar el cartell d’entrades exhaurides, ahir divendres el local on es va oferir va registrar un ple de gom a gom, amb entrades venudes pel sistema de Taquilla Invertida. En aquest sentit, en base al llarg aplaudiment amb què es va tancar la representació, es pot dir realment que la gent va passar una bona estona d’entreteniment canalla, com li agrada batejar-lo al pare de la criatura.


La música i –sobretot- el bon humor són el fil conductor per anar construint un diàleg constant farcit d’anècdotes que el bon fer d’aquest experimentat actor fan creïbles com si les hagués viscut realment. Va compartir vivències reals o imaginàries amb les quals, inevitablement, tots s’hi podien sentir identificats, a gust del consumidor.

També es va posar en la pell d’una variada gama de personatges: va invocar en viu i en directe al mateix ministre d’economia, una particular versió de la caputxeta, o fins i tot una fugida precipitada de casa una pija de Pedralbes en una cita amorosa que tenia mal acabar. Tots ells i elles tenien cabuda dalt l’escenari, prenent possessió de l’actor-orquestra.


Pere Box ficat en la pell del ministre d'economia
Un dels moments d’especial hilaritat compartida entre actor i públic va ser al final de l’actuació, precisament quan explicava aquesta nova fórmula de pagar els espectacles que s’aplicava ahir. Pere Box va explicar amb tot luxe de detalls la diferència que hi ha entre una taquilla invertida i una hòstia invertida tot incriminant un dels assistents, conegut per tothom.


En definitiva, The Music Box Project va suposar poder abstreure’s i compartir una hilarant estona que va passar massa ràpida dins la caixa plena de sorpreses i bon humor que va regalar al públic l’experimentat actor-cantant-humorista. Una bona teràpia per curar-se de l’estrès i el mal humor absolutament recomanable.




Data de realització: 12/17/2016 | Data de la darrera actualització: 12/17/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300