Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es bolca en La Marató de TV3


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2016 01:02:12 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MarattTV3Blanes es bolca en La Marató de TV3

Els Manaies de Blanes i els Manaies Iuniores participarà en directe en el programa actualitzant el marcador a les 11’50 h, i entre avui i demà hi haurà diverses activitats a la vila

Aquests dies Blanes continua bolcada en organitzar activitats per donar suport i recollir fons econòmics per a La Marató de TV3, dedicada aquest 2016 a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. A banda de les que ja han tingut lloc els darrers dies, aquest cap de setmana també n’hi haurà de diferent caire, especialment al coincidir amb l’emissió del programa solidari, que tindrà lloc el diumenge 18 de desembre.


Els Manaies de Blanes i els Manaies Iuniores, durant la cercavila per a la Marató de TV3
Fotografies: Quim Llorens
Precisament durant aquesta jornada una de les entitats que ja ha fet una activitat per a la Marató de TV3 serà protagonista del programa. Una representació dels Manaies de Blanes i els Manaies Iuniores estarà aquest diumenge al plató de TV3 per fer la segona actualització del marcador que va indicant la recaptació que es porta feta fins llavors. El moment de la intervenció dels manaies de Blanes s’ha fixat perquè sigui a les 11’50 h.


Tot just fa una setmana, el dissabte 10 de desembre, els Manaies de Blanes i els Manaies Iuniores van protagonitzar una espectacular cercavila pels carrers del centre de la vila, aconseguint recaptar 525’67 €. A més a més, tenen repartides 12 guardioles més arreu de diversos establiments que col·laboren en la recollida de diners fins el 10 de gener: Bar Rafel, Casal La Cooperativa, Casa Oliveras, El Tall, Can Burguet, Menta, Cafeteria Poma Verda, Angela Braseria, Supermercat Aliu, Delicatum, Estanc Roca i Bar Nerea.

Altres activitats a Blanes per a la Marató de TV3

Demà diumenge 18 de desembre l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa organitza la Cursa Popular i Canicross que sortirà a les 11 del matí des del Passeig de Mar a l’alçada del Carrer Ample. Les inscripcions es poden fer in situ a partir de les 10 del matí, i són al preu de 6 € sense haver de pagar cost addicional en cas que es faci el recorregut amb l’animal de companyia.


Imatge d'Arxiu de la Canicross i Marxa Popular del CAU
Per últim, cal apuntar l’activitat que organitza el Col·legi Cor de Maria aquest mateix dissabte 17 de desembre, a partir de les 7 del vespre. Serà llavors quan farà una encesa d’espelmes al Passeig de Mar. Presentada sota el nom Il·luminem el cor per la Marató, es tracta que les espelmes enceses formin un gran cor dibuixat al terra.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 12/17/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300