Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ràdio Blanes celebra el Nadal amb els col·laboradors i col·laboradores dels programes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/17/2016 12:19:20 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

RadioBlanesRàdio Blanes celebra el Nadal amb els col·laboradors i col·laboradores dels programes

Avui al matí s’ha fet una trobada encapçalada pel regidor d’aquest servei, Albert Sanz, que ha comptat amb una nodrida presència dels encarregats de realitzar els espais en antena

La proximitat de les festes nadalenques són l’excusa perfecte per trobar-se i celebrar-ho, fer els ja tradicionals sopars d’empresa i compartir una estona plegats. Això és el què han fet avui al matí els col·laboradors i col·laboradores dels programes que actualment hi ha a la graella de Ràdio Blanes: celebrar el Nadal i la propera entrada al nou any.


Celebració del Nadal a Ràdio Blanes
La trobada l’han encapçalat el regidor de la ràdio municipal, Albert Sanz, acompanyat de la directora del servei, Joanna Fernández. Tots dos han agraït la 40ena de persones que s’encarreguen de donar contingut als programes radiofònics en antena. Actualment n’hi ha una vintena, als quals se n’hi afegiran després de festes dos programes més que es reincorporen: Educació a la Ràdio i Ventijolencs en Marxa.

Després de l’impàs estiuenc, la programació de tardor-hivern de Ràdio Blanes ha augmentat amb quatre nous espais: Rock Màsters, Latineando, El Banc del Temps i Es Dijous. Aquest darrer espai, que s’emet el primer dijous de cada mes, és un magazine informatiu dirigit i presentat per tres periodistes: Jordi Grau, Marc Romero i Valentí Hinarejos.


Pel que fa a la resta de programes, bona part són de contingut musical, però també n’hi ha que representen alguna entitat del municipi. Majoritàriament, però, els col·laboradores i col·laboradores ho són a títol particular, bolcant els seus coneixements o la seva passió per alguna especialitat o tendència musical a través de les ones.

Agraïment a la directora de Ràdio Blanes

Un dels moments més emotius de la trobada ha estat quan els col·laboradors i col·laboradores de Ràdio Blanes han lliurat a la directora de l’emissora pública un obsequi que han contribuït a preparar tots ells i elles. Es tracta d’una figura feta amb foami elaborada per una de les membres de l’Associació de Dones Artesanes, que representa Joanna Fernández en un estudi radiofònic, i que s’ha fet per encàrrec dels responsables dels programes radiofònics, que han sufragat els costos de producció.


Joanna Fernández, amb l'obsequi
La directora, que no en sabia res, s’ha emocionat visiblement i ha agraït l’obsequi, alhora que també destacava que, gràcies a la feina de tots aquests col·laboradors i col·laboradores, és possible seguir dotant de continguts Ràdio Blanes. La trobada nadalenca s’ha tancat de la millor manera possible: brindant amb cava i amb una fotografia de grup de tots ells i elles.

Data de realització: 12/17/2016 | Data de la darrera actualització: 01/31/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300