Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Doble celebració pre-nadalenca de la Penya Blanc-i-Blava


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/18/2016 03:25:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Doble celebració pre-nadalenca de la Penya Blanc-i-Blava

Avui al migdia l’entitat del RCD Espanyol ha lliurat un centenar de joguines a Creu Roja en la seva campanya anual, i a la tarda seguirà el derbi amb el Barça amb un equip de TV3

La Penya Blanc-i-blava de Blanes compta avui diumenge amb una doble celebració per compartir en la tradicional trobada prenadalenca que porta organitzant des de fa una pila d’anys. Al migdia els socis, amics i simpatitzants de l’entitat han protagonitzat el lliurament de joguines a Creu Roja que des de fa 11 anys acostuma a fer per contribuir a la campanya que organitza l’assemblea de la ONG a Blanes, Lloret i Tossa.


Lliurament de Joguines a Creu Roja
L’acte d’avui al migdia l’ha encapçalat el president de la penya, Ramon Lluís, acompanyat del quart tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Juanjo Navarro, i la presidenta de Creu Roja, Lluïsa Bertolín. En aquesta ocasió, s’han aconseguir reunir al voltant d’un centenar de jocs i joguines que, com és costum, han estat molt ben rebuts per poder continuar en la tasca de l’entitat solidària d’aconseguir que tots els nens i nenes puguin tenir el seu regal durant aquestes festes.


Durant aquestes darreres setmanes Creu Roja Joventut està especialment activa organitzant un bon grapat d’activitats per recollir material, així com per reunir fons econòmics que necessàriament fan falta per comprar joguines noves. Divendres al vespre es va fer una JAM Session al Casal Jove Morralla i ahir dissabte una jornada de recapta extraordinària, coincidint amb la que es va fer durant aquest dia arreu de Catalunya.

Derbi català entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol

Tornant a la penya blanc-i-blava de Blanes, la jornada d’avui diumenge comptarà encara amb un segon al·licient pels seus socis i sòcies de cara a avui al vespre. No tan sols perquè es jugarà el derbi català entre el seu equip i el Barça. Amb l’objectiu que la retransmissió que oferirà Televisió de Catalunya en directe compti amb al·licients afegits, s’ha seleccionat la penya blanenca perquè les càmeres facin el seguiment de com es viu el derbi des d’aquí, des de Blanes.


Per això, fa uns dies ja es van fer les oportunes proves tècniques per garantir que el senyal televisiu arribi en optimes condicions. Segons ha explicat el president de la penya blanc-i-blava de Blanes, la Corporació de Mitjans Audiovisuals es va posar en contacte amb els dos clubs de futbol per demanar quines penyes creien que serien les idònies per desplaçar-hi les càmeres i compartir amb les respectives aficions el derbi català. Un dels requisits va ser que cap de les dues estigués localitzada a Barcelona.

En el cas del RCD Espanyol, la tria va resultar fàcil, ja que la penya de Blanes està considerada entre les 5 millors que hi ha arreu de l’estat espanyol pel gran nombre d’activitats que realitza, pel seu nombre de socis –actualment són 166-, així com per les condicions del seu local i la seva assiduïtat en els desplaçaments al camp del seu equip. Per la seva banda, la penya blaugrana que s’ha triat per fer anàlogament el mateix és la de Sitges.


Ramon Lluís ha remarcat que, per a la gran família de la penya que presideix, significa tot un orgull poder protagonitzar aquest esdeveniment, i per això ho ha compartit especialment amb socis i sòcies que avui al vespre seguiran el partit des del local. En aquest sentit, els ha recordat que un dels moments més emotius de l’encontre serà al minut 21 quan simbòlicament –el número del dorsal del jugador era aquest, el 21- s’aplaudirà en memòria de l’etern capità, mort l’agost de l’any 2009.
Data de realització: 12/18/2016 | Data de la darrera actualització: 12/18/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300