Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Es presenten a la Ciutat Esportiva Blanes les seleccions catalanes del Campionat d’Espanya d’Handbol 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/19/2016 06:29:52 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Es presenten a la Ciutat Esportiva Blanes les seleccions catalanes del Campionat d’Espanya d’Handbol 2017

La competició tindrà lloc durant la primera setmana del 2017, inclourà més de 300 partits amb uns 2.000 esportistes inscrits i una previsió de més de 6.000 acompanyants

Blanes ja comença a escalfar motors de cara al proper esdeveniment esportiu que allotjarà la Ciutat Esportiva tot just d’aquí a uns dies. Es tracta del Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol, que organitza la Federació Catalana d’aquesta disciplina esportiva. Prova d’aquest ambient previ és l’acte que va tenir lloc la tarda d’aquest passat diumenge en l’equipament que l’allotjarà, la Ciutat Esportiva Blanes (CEB).

Les seleccions catalanes que participaran en el campionat van fer un entrenament simultani a les sis pistes habilitades de la CEB, una de les ductilitats amb què compta que l’han fet apreciada a nivell internacional. Després dels entrenaments, es va fer una breu cerimònia oficial que van encapçalar l’alcalde de Blanes acompanyat del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Miquel Lupiáñez i Joel Comas respectivament, així com del president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral.


Foto de grup de les seleccions, amb jugadors, jugadores i tècnics,
acompanyats de les autoritats
També van participar en la presentació del campionat la regidora de Promoció de la Ciutat, Dafne Galvany, i la regidora de l’Ajuntament de Blanes, Dolors Rubio, a més a més d’altres representants esportius. Així, s’hi comptaven el vicepresident i el delegat a Girona de lade la Federació Catalana d’Handbol, Josep Puigrodon i Josep Maria Casamitjana respectivament, i el representant de Redsport a Catalunya, José Luis Caña,

Durant els parlaments es va destacar l’esforç que significa a nivell organitzatiu un esdeveniment d’aquesta magnitud, on hi haurà més de 300 partits programats, amb més de 2.000 esportistes inscrits, i una previsió de més de 6.000 persones acompanyants. El campionat tindrà lloc del 2 al 7 de gener, i es comptarà amb les sis seleccions catalanes. L’acte va finalitzar amb sengles instantànies de cada equip, així com una gran fotografia de família amb autoritats, jugadors i jugadores i tècnics, que van formar a la graderia de la pista blava de la Ciutat Esportiva Blanes.
Data de realització: 12/19/2016 | Data de la darrera actualització: 12/20/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300