Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

384 anys treballant per l’Ajuntament de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/23/2016 03:55:15 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

384 anys treballant per l’Ajuntament de Blanes

Aquest migdia s’ha fet l’acte d’homenatge al personal de l’administració pública que s’han jubilat o han complert 25 anys de servei. Tots plegats sumen 384 de vida laboral al consistori

Des de fa uns quants anys, ja ha esdevingut tradicional que enfilant el 25 de desembre s’organitzi un acte senzill, però carregat d’emoció per alguns dels qui el protagonitzen. Es tracta de l’homenatge a diversos membres de la plantilla municipal que, alhora, serveix per celebrar les festes nadalenques i l’arribada del nou any.


Els treballadors i treballadores homenatjades, acompanyades
dels regidors i regidores de l'Ajuntament de Blanes
El reconeixement se li fa als treballadors i treballadores que s’han jubilat durant aquell any, així com a tots i totes els qui han complert els 25 anys de servei a l’Ajuntament de Blanes. L’acte, que ha tingut lloc avui al migdia, l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, acompanyat de regidors i regidores de l’Ajuntament.

384 anys treballant a l’Ajuntament de Blanes

També han participat representants del comitè d’empresa, sindicats i la part social del consistori, així com companys i companyes de feina dels homenatjats. Tots ells i elles s’han sumat amb la seva presència al reconeixement públic per tants anys de dedicació en l’administració pública.


En total, s’han lliurat 15 reconeixements: 10 a persones que han complert els 25 anys de servei, i 5 d’altres als qui durant aquest 2016 s’han jubilat. Si tenim en compte els anys que tots plegats han estat treballant a l’Ajuntament de Blanes, sumen un total de 384 anys de vida laboral al consistori, gairebé 4 segles.

10 persones amb 25 anys de servei i 5 que s’han jubilat

L’homenatge s’ha encetat entregant els reconeixements a les 10 persones que durant aquest 2016 han complert un quart de segle de vida treballant pel consistori blanenc. Cinc d’ells són de la Policia Local de Blanes: Felipe Lozano, Martín Caballo, Josep Espinal, Daniel Caparrós i Jorge Ferran. En el cas que no li ha estat possible assistir-hi, han recollit els reconeixements els i les respectives caps.


Annabel Catalan amb l'alcalde, Miquel Lupiáñez,
i el tinent d'alcalde de Cultura, Quim Torrecillas
També porten 25 anys a l’Ajuntament de Blanes Paco Lucio, l’interventor municipal; Pepe Álvarez, de Recursos Tecnològics; Annabel Catalan, de l’Àrea de Cultura i Festes; Isabel Giménez, de l’Àrea d’Hisenda; i Luis Segura, de l’Àrea d’Esports. El personal que ha complert els vint-i-cinc anys de servei ha rebut com obsequi un pin elaborat amb plana que reprodueix la silueta de Sant Joan i el Convent de Blanes.


Dolors Rubio, regidora d'ICV-EUiA, amb Pep Pujol
Per la seva banda, les cinc persones jubilades aquest any portaven entre 11 i 37 anys treballant al consistori blanenc. Qui portava més temps és l’agent de la Policia Local de Blanes Juan Muñoz, que es va incorporar el novembre de l’any 1979; Pep Pujol, que havia estat el cap de Serveis Socials, va entrar el 1981; l’aparellador Joaquim Casadevall treballava des del 1984; Jesús Armero, conserge d’Esports, va començar al consistori l’any 1997; i finalment Diego Torres, oficial de serralleria, es va incorporar el gener del 2005.


Martín Caballo amb el tinent d'alcalde de Serveis Jurídics, Àngel Canosa,
i l'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez
Totes les persones que s’han jubilat reben com obsequi una reproducció de la façana principal de l’edifici de l’Ajuntament de Blanes amb una placa on s’agraeix la feina feta. Aquesta sol ser sempre la part més emotiva de l’acte, ja que per a molts i moltes es deixa enrere pràcticament tota la vida laboral esmerçada en el servei públic.


4 dels treballadors jubilats aquest 2016: Pep Pujol,
Juan Muñoz, Jesús Armero i Diego Torres
Durant l’acte s’han anat projectant diverses fotografies dels homenatjats i homenatjades a la pantalla de la Sala de Plens. Es tractava d’instantànies que ajudaven a recordar el pas dels treballadors i treballadores durant aquests darrers anys al costat dels respectius companys en diferents departaments del consistori blanenc. Com és habitual, l’Arxiu Municipal s’ha encarregat de recopilar i editar les fotografies pel muntatge.
Data de realització: 12/23/2016 | Data de la darrera actualització: 12/23/2016

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300