Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Estanc del Mercat de Mas Enlaire de Blanes reparteix almenys 2.000.000 € amb el primer premi de La Grossa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/31/2016 01:59:53 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOTERIAL’Estanc del Mercat de Mas Enlaire de Blanes reparteix almenys 2.000.000 € amb el primer premi de La Grossa

El número premiat amb 100.000 € per butlleta és el 09260, i també s’ha venut a través d’internet. Com a mínim s’han repartit 20 butlletes, i queda per confirmar quantes han estat en total

Poc s’ho podien esperar avui al migdia els i les dependentes de l’Estanc del Mercat de Mas Enlaire de Blanes que avui repartirien milions entre els seus clients i clientes. Així ha estat després que a quarts d’una del migdia, des dels estudis de TV3, s’ha anunciat que el número 09260 ha estat el guanyador del primer premi de La Grossa de Cap d’Any d’aquest 2016.


Ricard Borrell, responsable de l'Estanc del Mercat de Mas Enlaire,
i Maria Sola, l'actriu que dóna vida a "La Grossa"
Immediatament el responsable de l’establiment, Ricard Borrell, ha començat a rebre un allau de trucades des de diversos mitjans de comunicació que volien saber les primeres impressions al haver estat repartidors de moltes alegries. Segons Ricard Borrell, com a mínim han venut 20 butlletes del número guanyador, per la qual cosa des de l’Estanc del Mercat de Mas Enlaire de Blanes es pot dir que s’han repartit, almenys, 2.000.000 d’euros. Queda per tant per confirmar quantes butlletes han estat exactament, però la xifra d’entrada ja fa vertigen i és prou elevada com per celebrar-ho.


Aquest establiment sempre ha estat un dels punts de venda d’aquest sorteig, l’alternativa de la Generalitat de Catalunya al Gordo de Nadal. Per tant, aquesta ha estat el quart any que han repartit números. El responsable de l’Estanc del Mercat de Mas Enlaire ha explicat que estava molt content, perquè està convençut que l’hauran comprat veïns del local, gent treballadora que segurament podrà tapar molts forats, com s’acostuma a dir quan toquen importants quantitats de diners en la loteria i altres sortejos.


Els dependents i dependentes de l'Estanc, amb "La Grossa de Cap d'Any"
Els dependents i dependentes del local també han compartit aquesta alegria brindant amb cava, lamentant tan sols que cap ni un d’ells hagi comprat algun dels números premiats. A banda d’aquest estanc, des de la seu de Loteria de Catalunya s’ha informat que també s’han repartit butlletes del primer número guardonat a través d’internet, per la qual cosa la sort haurà estat molt repartida. Més concretament, les poblacions des d’on s’ha repartit a través de la xarxa són Manlleu i l’Hospitalet de Llobregat.

La Grossa de Cap d’Any també ha visitat en carn i ossos l’estanc

Val a dir que l’anècdota de la jornada que s’ha viscut a l’establiment l’ha protagonitzat l’actriu blanenca Maria Sola, que dóna vida a la imatge de La Grossa de Cap d’Any en les imatges de publicitat i als anuncis de promoció. La Maria, acompanyada de la seva filla Lucía, ha anat a visitar l’Estanc del Mercat de Mas Enlaire i també s’ha afegit a l’alegria que s’estava compartint avui al migdia, de manera que es pot dir que La Grossa de Cap d’Any ha visita ten carn i ossos la seu des d’on ha sortit el primer premi.


Val a dir, seguint encara amb clau anecdòtica, que fa uns dies la sort també va caure a Blanes, i precisament també ho va fer a través d’un estanc. El 22 de desembre la Loteria de Nadal va tocar a Blanes per tercer any consecutiu a través de la venda d’un dels dècims d’un 5è premi, venut a l’Estanc Pla del Passeig de Dintre, i guardonat amb 6.000 €.Data de realització: 12/31/2016 | Data de la darrera actualització: 12/31/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300