Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tret de sortida de l’International Grand Prix Vila de Blanes de Vela 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/02/2017 02:19:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tret de sortida de l’International Grand Prix Vila de Blanes de Vela 2017

La llegendària competició organitzada pel Club Vela Blanes es disputarà fins el proper dijous 5 de gener, i inclou participants en dues classes d’embarcacions: Europa i 420

A banda del Campionat d’Espanya d’Handbol, l’actualitat esportiva d’aquest recent estrenat nou any 2017 ha vingut marcada avui dilluns, una vegada més, per l’inici d’una competició que ja compta amb una tradició de fa molts anys. Es tracta de l’International Gran Prix Vila de Blanes, que organitza el Club Vela Blanes del 2 al 5 de gener. La jornada d’aquest primer dia s’ha encetat a partir de quarts de 9 del matí, amb el registre dels participants de les dues modalitats que inclou: classe Europa i 420.


Embarcacions participants en la competició, en la primera de les 11
regates que està previst que es disputin
A la una del migdia ha començat la primera de les proves, amb les embarcacions que s’han llençat a la mar. En total, la previsió és que hi hagi un total d’11 regates: dues d’elles s’hauran d’haver disputat avui dilluns, mentre que les 9 restants s’han de fer a raó de tres regates per dia. Segons consta en les inscripcions, hi ha 31 embarcacions registrades, majoritàriament d’arreu de Catalunya, tot i que també hi ha navegants d’altres països.

Precisament l’any passat es va proclamar vencedor absolut el francès Sylvain Notonier en la classe Europa, mentre que la parella formada per Marta Torner i Enrique Mir, del Club Natació Port d’Aro, van ser els vencedors de la classe 420. La classificació de l’any passat de la classe Europa la van completar Sergi Pérez, del CN l’Estartit, i Óscar Pijoan, del mateix club. Per la seva banda, en 420 el segon lloc va ser pels alemanys Daniel Goettlich/Linus Klassen; i la tercera plaça per Àlex Bru i Max Urquizo, del CN El Balís.


Després que durant aquests dies i fins el dijous s’aniran disputant les successives proves -sempre i quan es donin les adequades condicions meteorològiques per poder navegar-, el lliurament de premis està previst que tingui lloc el dia 5 a les 4 de la tarda, a les instal·lacions del Club Vela Blanes. Ja fa una pila d’anys que aquesta llegendària competició és fidel a la tradició que finalitzi coincidint amb una data tan assenyalada com és la vigília de la festivitat de Reis.Data de realització: 01/02/2017 | Data de la darrera actualització: 01/17/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300