Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Ciutat Esportiva Blanes tanca el Campionat d’Espanya d’Handbol de Seleccions Autonòmiques amb un èxit rotund


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/09/2017 11:14:13 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La Ciutat Esportiva Blanes tanca el Campionat d’Espanya d’Handbol de Seleccions Autonòmiques amb un èxit rotund

La pista blava va allotjar el migdia d’aquest passat dissabte el lliurament de trofeus, on les seleccions de Catalunya han assolit la primera plaça en quatre categories i podi en dues altres

El migdia d’aquest passat dissabte 7 de gener, la Pista Blava de la Ciutat Esportiva Blanes va viure l’emotiu moment del lliurament de trofeus que ha culminat una intensa setmana d’activitat en aquest equipament esportiu. Tot just fa una setmana, el dilluns 2 de gener, començava el Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol, que ha mobilitzat 2.000 participants que han hagut de disputar al llarg de sis dies un total de 311 partits.


Ciutat Esportiva Blanes, dissabte passat - Fotografies: Aitor Roger
La Ciutat Esportiva Blanes, com a seu central del campionat, va ser on dissabte passat va allotjar les finals masculina i femenina, hostatjant posteriorment la cerimònia de lliurament de trofeus on, entre d’altres autoritats, van participar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez; els regidors d’Esports i Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, Joel Comas i Dafne Galvany, respectivament; així com els presidents de les Federacions Catalana i Espanyola d’Handbol, Tomàs Moral i Francisco Blázquez, respectivament.


L'alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, durant l'entrega de premis
El quadre d’Honor del Campionat d’Espanya 2017 ha atorgat un total de 4 medalles d’or, una de plata i una altra de bronze per a les seleccions catalanes en les diferents categories participants. Així, en Juvenil Masculí, Cadet Femení, Cadet Masculí i Infantil Femení s’han assolit les respectives primeres posicions, mentre que en Juvenil Femení es va aconseguir la medalla de plata i en Infantil Masculí es va guanyar la medalla de bronze.


El regidor d'Esports, Joel Comas, en l'acte de cloenda del campionat
El Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol ha inclòs tres categories d’esportistes masculins i femenins –infantils, cadets i juvenils-, que han mobilitzat més de 6.000 acompanyants. A banda de Ciutat Esportiva Blanes, que ha actuat com a seu central, la resta de partits s’han disputat a Lloret, Malgrat, Calella, Palafolls, Mataró i Tordera.


La regidora de Promoció de la Ciutat, Dafne Galvany, durant el lliurament de trofeus
Data de realització: 01/09/2017 | Data de la darrera actualització: 01/17/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300