Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Ampliat el límit d’inscripcions de la XXIX Cursa Mar i Murtra 2017 per l’allau de participants


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/11/2017 12:07:38 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Ampliat el límit d’inscripcions de la XXIX Cursa Mar i Murtra 2017 per l’allau de participants

La prova organitzada pel Grup Fondistes Blanes, que enceta el calendari de la marca “Blanes X Runners” d’enguany, tindrà lloc diumenge i inclou dos recorreguts de 20 km i 10 km

Per vint-i-novè any consecutiu, el Grup Fondistes Blanes proposa començar l’any i ajudar a cremar els excessos culinaris nadalencs amb aquesta tradicional i veterana cursa que tindrà lloc diumenge vinent, 15 de gener. L’èxit d’aquesta prova, que encetarà la tercera edició del calendari de la marca Blanes X Runners, s’ha revalidat una vegada més fins i tot abans que es disputi.

La millor evidència ha estat que els organitzadors han hagut d’ampliar el topall màxim d’inscripcions, perquè dies abans que tingui lloc ja s’ha assolit el nombre de participants que s’havia previst en la prova dels 20 km de recorregut, la clàssica de la Mar i Murtra. Així, al haver arribar ja al total de 600 corredors, s’ha decidit ampliar fins a un màxim de 670 dorsals.


Sortida Cursa Mar i Murtra 2016 - Fotografies: Aitor Roger
Per la seva banda, la cursa dels 10 km, que es fa aquest 2017 per tercer any consecutiu, també porta el mateix camí d’arribar al màxim dels 250 que es podran apuntar. La XXIX Cursa Mar i Murtra de 20 km començarà diumenge al punt de les 9’30 h del matí, mentre que la III Cursa Mar i Murtra de 10 km sortirà mitja hora més tard, a les 10 h del matí.

Totes dues sortiran i arribaran des del Passeig de Mar, a l’alçada del Carrer Ample, si bé amb una sensible diferència respecte la duresa de les respectives proves. La cursa més llarga, de 20 km., compta amb un recorregut molt exigent, ja que es tracta d’un mixt d’asfaltat i camins de terra, que combina trams planers amb d’altres de pujades i baixades.


En canvi, l’altra més curta de 10 km és totalment plana, i està en la línia de les curses populars, ja que és assequible perquè tothom que es vegi en cor pugui participar-hi. En tots dos casos, un cop els respectius corredors i corredores hagin arribat a la línia de meta, podran recuperar forces amb un esmorzar a base d’entrepans, fruita i begudes, lliurant-los igualment un lot d’obsequis molt especial, on destaca la tradicional tovallola del Grup Fondistes Blanes.

A 2/4 de 8 del matí es farà l’obertura del recinte al Passeig de Mar, mentre que el servei de guarda-roba començarà a les 8 h del matí. En cas que no s’hagin exhaurit les inscripcions, es podran fer a partir de les 8’15 h, mentre que el repartiment de dorsals es farà en dues tongades: el dissabte 14 de gener de 17 a 20 h a l’alçada del Carrer Ample, i el mateix diumenge 15 de gener al lloc de sortida a partir de les 8 h del matí.


Guanyador Cursa Mar i Murtra 20 km 2016: Tommy Kinders
L’inici de la cursa de 20 km es farà a les 9’30 h, seguida a les 10 h del matí per la sortida de l’altra recorregut de 10 km. A les 10’15 h s’obrirà el servei d’esmorzar i lliurament d’obsequis, mentre que a les 12 h del migdia es tancarà el control d’arribada i a les 12’30 h es tancarà definitivament el recinte de la cursa.

Mesures de trànsit amb motiu de la prova esportiva

Perquè els dos recorreguts de la cursa puguin celebrar-se amb total seguretat dels participants, i no causi excessius aldarulls circulatoris, la Policia Local de Blanes ha implementat tota una sèrie de mesures circulatòries que entraran en funcionament a partir de les 9’30 h i fins les 12’30 h aproximadament. Els vehicles que vulguin circular en direcció a Lloret hauran de passar pel Carer Vila de Lloret fins a la cruïlla del Carrer Treumal, a excepció del transport públic.


D’altra banda, a l’Avinguda Joan Carles I, en el tram comprès entre la Carretera GI-682 i la rotonda de la Plaça de l’Escorxador es tallarà el trànsit de vehicles en direcció al centre urbà. Aquesta restricció també afectarà el servei de transport públic. Per últim, els vianants que circulin al matí des del Passeig Cortils i Vieta fins a la cruïlla del Passeig de S’Abanell amb el Carrer Mercè Rodoreda també hauran de tenir en compte que es creuaran amb els participants de la cursa de 10 km.


Guanyador Cursa Mar i Murtra 10 km 2016: Jordi Pujol
En l’organització de la XXIX Cursa Mar i Murtra de Blanes, a banda del Grup Fondistes Blanes i l’Ajuntament de Blanes, també col·laboren la Policia Local de Blanes, el Jardí Botànic Marimurtra, Allelac, 9Issui Spa & Fitness, Rondon Esports, Zona GR, Esports Pujadó, Som Celíacs, Banc Sabadell, Tecnodent, Càmping La Masia, Instal·lacions Montal, i Segurartic.
Data de realització: 01/11/2017 | Data de la darrera actualització: 01/17/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300