Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Cap incidència destacada a Blanes pel temporal marítim


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 01/21/2017 12:37:49 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

MAPA MAL TEMPSCap incidència destacada a Blanes pel temporal marítim

La mar de fons de component est que fa tres dies que afecta el litoral blanenc s’ha reactivat durant les darreres hores, si bé no hi ha hagut cap conseqüència remarcable

El temporal de mar que fa tres dies que afecta el litoral blanenc s’ha reactivat durant les darreres hores, amb una notable mar de fons de component est i onades que oscil·len entre els dos i els tres metres d’alçada. Amb tot, fonts de Protecció Civil i la Policia Local de Blanes han informat que no hi ha hagut cap incidència remarcable a conseqüència d’aquesta situació.


Panoràmica de la platja central de Blanes, avui al matí
En alguns trams del Passeig de Mar s’ha arrossegat petites quantitats de sorra damunt de la zona per on passegen els vianants, però està molt lluny de poder recordar les grans quantitats que en canvi sí que es van acumular el desembre passat, durant els temporals que també van afectar llavors el litoral blanenc. El què una vegada més ha promogut el temporal marítim ha estat els ciutadans que s’han acostat al passeig per immortalitzar-lo en fotografies i vídeos.


Aquest passat divendres l’episodi de fort vent també va afectar la població selvatana, si bé tampoc no es va haver d’intervenir en cap situació greu. Segons el CECAT, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, la màxima probabilitat d’afectació de l’episodi de llevantada que s’ha intensificat durant les darreres hores afectarà especialment durant aquest cap de setmana les comarques del Barcelonès, Maresme i la Selva.


L’episodi més intens d’onatge, segons Protecció Civil de la Generalitat, arribarà la nit i matinada de dissabte a diumenge, amb la possibilitat que aquesta situació perduri durant tot el diumenge. Paral·lelament, des d’aquest passat divendres la pluja que continua caient avui dissabte ha passat a substituir la possibilitat que pogués nevar en cotes tant baixes, arran de mar, després que fa una setmana les baixes temperatures eren el més destacat de la situació meteorològica aquí i arreu del territori.


Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, després d’una petita treva que hi haurà la tarda d’avui dissabte, la propera matinada de diumenge es tornarà a reactivar l’episodi de pluges, acompanyades de temperatures que oscil·laran entre els 4 i els 11 graus. Les mateixes fonts apunten que la possibilitat que pugui ploure continuarà activa almenys fins dimarts.



Data de realització: 01/21/2017 | Data de la darrera actualització: 01/21/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300