Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes enceta la programació professional amb entrades pràcticament exhaurides per “Orgasmos”


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/15/2017 12:13:32 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes enceta la programació professional amb entrades pràcticament exhaurides per “Orgasmos”

La delirant comèdia d’sketches que ha triomfat a Nova York, Los Angeles o Londres la protagonitzen Roger Pera i Sam Sánchez, i es representarà a Blanes diumenge a les 7 de la tarda

Una vegada més, el Teatre de Blanes aixecarà el teló de la programació professional del primer semestre del 2017 amb el cartell d’entrades exhaurides pràcticament a punt de penjar-se. De fet, quan tan sols falten quatre dies per l’actuació, tan sols queden una vintena de butaques per omplir. La causa de tot això és la delirant comèdia que diumenge vinent a les set de la tarda encetarà aquest nou periple: Orgasmos.Estrenada a Barcelona ara fa dos anys, l’obra ja venia precedida per l’èxit de les anteriors localitats que l’havien allotjat en les respectives versions: Nova York, Los Angeles, Londres i països com Israel, Alemanya, Índia, Argentina, Mèxic, Guatemala, Venezuela, Costa Rica, Panamà, Perú o República Dominicana. Tot això, després que el seu punt d’arrencada va ser a Los Angeles i a l’Off-Broadway.

Es tracta d’un autèntic manual d’auto-ajuda per enfrontar-se als reptes de viure en parella, que són prou embolicats i diversos com pot certificar qualsevol mortal que ho hagi experimentat. L’obra és de Dan Israely, psicòleg clínic i polifacètic artista que va investigar exhaustivament el tema durant tres anys amb la seva dona, Zahava Israely, una prestigiosa psicòloga especialitzada en relacions de parella.

Orgasmos la protagonitzen dos únics personatges, un home i una dona que fan un extens anàlisi de diverses situacions presentades en forma de ràpids i dinàmics sketches, amb brillants monòlegs i diàlegs. Fugint de moltes tòpics en els aspectes menys evidents de la conducta de l’ésser humà, suposa una intel·ligent comèdia amb un sòlid transfons psicològic que va més enllà del què pot suggerir el títol.

Roger Pera i Sam Sánchez, protagonistes d’”Orgasmos”

Dels dos únics protagonistes que té l’espectacle, el més conegut és Roger Pera, que compta amb una llarga experiència en teatre, cinema i televisió. Igual que el seu pare –l’apreciat Joan Pera-, també és actor de doblatge, conegut per donar veu a actors com Matt Damon, Edward Norton, Jake Gyllenhaal, Tobey Maguire i Ryan Philippe, entre d’altres. En cinema i televisió se l’ha vist a Habana Blues, Vent del Plà, Los Misteriors de Laura, El Comisario o bé Hospital Central; i en teatre a Amadeus, Torna-la a tocar, Sam, i Germans de Sang.

L’acompanya dalt l’escenari una jove promesa de l’escena europea, l’actriu Sam Sánchez, que li dóna la rèplica per vertebrar una comèdia que tracta sobre les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des d’Adan i Eva fins a l’actualitat. Una bona manera de veure que, tot i que hi hagi una guerra de sexes, sempre acaben sent el millor complement l’un de l’altre. En definitiva: parla del poder del sexe a l’hora d’establir relacions de parella vist des de l’agraïda mirada de l’humor, que de drames ja en dóna -i massa- la vida.

Programació professional al Teatre de Blanes

Aquest primer semestre de 2017 la programació professional inclou tres destacades comèdies. Després d’Orgasmos, el 3 de març serà el torn de l’espectacle revelació de la temporada 2015-2016: El Test, amb Sergio Caballero, Carme Poll, Clàudia Costa i David Vert. Un simple test de personalitat anirà despullant els secrets més profunds de les dues parelles protagonistes. Elaborat per una exitosa i mediàtica psicòloga, planteja qüestions com ara: què escolliries? 100.000 euros ara mateix o 1 milió d’aquí a 10 anys?


La tercera comèdia de la programació professional la protagonitzen Roger Coma i Ramon Madaula –aquest darrer en la doble funció d’actor i director-, que el 21 de maig portaran al Teatre de Blanes L’electe. Arribarà aquí precedida per l’èxit de públic que l’ha seguit allà on ha anat, i ens parla d’un jove polític que acaba de ser escollit president i que, quan està preparant el seu primer discurs, se n’adona que pateix un terrible tic nerviós. Si no aconsegueix superar-lo, farà el ridícul més espantós.

Cicle Emergent amb noves companyies i Cicle Dansa a Blanes i Lloret

En aquesta nova temporada el Teatre de Blanes també apostarà per donar cabuda a d’altres espectacles de qualitat que es mouen en circuits alternatius. Es tracta del Cicle Emergent, amb companyies que tot i no ser encara massa conegudes, sí que estan començant a ser reconegudes pel públic. Hi haurà tres funcions: Nebraska –una adaptació del Premi de Teatre dels Premis Recvll 2012 que es presenta l’11 de març. Les altres dues propostes són l’espectacle audiovisual Supertramp Musical Tour, que tindrà lloc el 25 de març, i el 8 d’abril Explica’m un conte.

Un altre cartell propi dins la programació professional que en aquest cas abasta les dues sales del Teatre de la Costa Brava Sud, és el Cicle de Dansa amb motiu del 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa. Aquest mateix dia es farà a Blanes From lost to the river, de Xevixavixou, i l’endemà, a la mateixa sala, la companyia Forever Rey del Pop estrena Minner Michael, un homenatge al rei del pop que combina la seva essència amb el hip hop, acompanyats de saxo, veu i claqué. A Lloret es completarà el Cicle Dansa amb una conferència ballada de Toni Jodar que es farà el 19 de març.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 02/15/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300