Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Èxit de públic a la Festa de Carnaval de la Ciutat Esportiva, nou escenari per a grans esdeveniments


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/26/2017 11:27:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARETLLÈxit de públic a la Festa de Carnaval de la Ciutat Esportiva, nou escenari per a grans esdeveniments

L’Ajuntament potenciarà la seva polivalència per allotjar-hi concerts, fires, sopars, festes i congressos. Durant 11 hores la Pista Verda va omplir-se de música, entreteniment i gresca

Els 4.100 m2 de la Pista Verda de la Ciutat Esportiva Blanes, la més gran de l’equipament, es van omplir durant tota la jornada del passat dissabte de música, entreteniment i gresca per a tots els públics. A partir de les 5 de la tarda i fins les 4 de la matinada s’hi van allotjar els actes del Carnaval per a tota la Família, que enguany s’ha estrenat com a nou i alternatiu emplaçament, lliure de l’aleatorietat que suposen les inclemències del temps.


Festa Infantil i Familiar de Carnaval a la Ciutat Esportiva Blanes
Fotografia: Aitor Roger
Centenars de persones de totes les edats van participar en les diverses i variades propostes que van haver durant onze hores organitzades pels departaments de Cultura i Festes, Joventut, Esports, Brigades Municipals i Promoció de la Ciutat. El suport de la Policia Local i Protecció Civil per regular el trànsit a la zona d’accés a la Ciutat Esportiva i afegir els necessaris elements de seguretat, respectivament, van completar la suma d’esforços.

Potenciar la polivalència de la Ciutat Esportiva

La transformació durant tota la jornada del dissabte la Ciutat Esportiva en una gran sala de festes i entreteniments ha estat valorada de manera molt positiva pel regidor d’Esports i Joventut, Joel Comas. No tan sols per l’afluència de públic, sinó també perquè la prova pilot ha servit per calibrar el gran potencial que té l’equipament des de diferents vessants. Això serà molt útil de cara al futur més immediat, per donar a conèixer-ho a l’exterior.


Fotografia: Aitor Roger
Segons Joel Comas, el què cal fer a partir d’ara és seguir treballant-hi: “Hem pogut comprovar el gran potencial que té la Ciutat Esportiva Blanes per allotjar-hi grans esdeveniments. Ara es tracta de promoure-la en aquesta nova vessant perquè els qui necessitin d’un espai com aquest sàpiguen que poden comptar-hi”. Precisament per aquest motiu es va triar la Pista Verda per fer-hi la prova pilot, la segona que es fa en poc temps, després que l’estiu del 2016 s’hi va allotjar la Gala de la Nit de l’Esport.

La Pista Verda es pot dividir en quatre àmbits complementaris o per separat, i té una capacitat per allotjar fins a un màxim de 14.500 persones, per tant és la més apta per allotjar esdeveniments que impliquin la participació d’un gran nombre de públic, com ara de caire artístic, social, d’empresa, cultural, acadèmic, musical, etc. D’altra banda, també es compta amb un pàrking soterrat per a 360 vehicles, així com l’actual zona d’aparcament en superfície on també poden emplaçar-s’hi autocars.


La Ciutat Esportiva Blanes, dissabte a la nit
El regidor d’Esports i Joventut ha recordat que la privilegiada situació de la Ciutat Esportiva Blanes, al costat de l’eix viari que connecta amb les principals autopistes de l’entorn i els aeroports de Girona i Barcelona. Si en l’actual circuit esportiu ja està considerada com un dels espais més innovadors i importants, amb 7.000 m2 de superfície esportiva, i un edifici de 40.000 m2, ara el nou vessant que es vol explotar la converteixen en un important revulsiu econòmic i turístic en l’estratègic emplaçament del portal de la Costa Brava on es troba Blanes.


Nit Jove de Carnaval a la Ciutat Esportiva Blanes
Un cop superat aquest repte, l’Ajuntament de Blanes farà un balanç exhaustiu de com han funcionat els actes del carnaval, el temps de preparació, qüestions a millorar, etc. El què tocarà doncs, és estudiar cap on se segueix caminant a partir d’ara, sospesar els pros i els contres i pensar en noves experiències.

Carnaval Familiar per a públic de totes les edats i Nit Jove

La intensa i festiva jornada de carnaval que es va viure aquest passat dissabte a la Ciutat Esportiva Blanes es va tancar la matinada d’aquest diumenge, després d’onze hores d’activitats per complaure tota mena d’edats i gustos. A quarts de nou de la nit l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa es va encarregar de preparar un sopar popular a base de botifarra i seques –amb la seva vessant apte per a celíacs i vegans inclosa-, que es va amenitzar amb diferents números de circ a càrrec dels membres dels tallers del Casal Jove Morralla.


Sopar Popular de Carnaval
Els tiquets per l’àpat es van exhaurir, però la solució era optar per altres entreteniments en la barra de bar de 18 metres d’allargada que hi havia a la pista, molt socorreguda per qui havia de reposar forces o l’assedegament. La vetllada musical es va iniciar amb l’actuació dels Albercocks, un grup que va destacar per les animades i esbogerrades versions de les cançons que identifiquen les pel·lícules de la factoria Disney.


A rengló seguit, sense perdre ritme ni gresca, la Ciutat Esportiva Blanes va vibrar acompassadament amb la Guetto Orquestra, que va rivalitzar en humor, energia, emoció i alegria. Finalment, els noctàmbuls van poder allargar la festa de matinada amb DJ Setilla, que va punxar una selecció dels millors temes de rock, punk, mestissatge, rumba i ska. Aquesta segona part de la Festa de Carnaval, pensada per un públic més jove es va organitzar amb el suport del Consell Local de Joventut de Blanes (CLJB).


Fotografia: Aitor Roger
Aquest col·lectiu també es qui s’encarrega de l’organització de l’Ensorra’t, el Festival de Música d’Estiu Jove que es fa a la platja de Blanes a finals de juliol, coincidint amb el cicle de la Festa Major de Santa Anna. L’equip de l’Ensorra’t feia temps que tenia ganes d’encarregar-se de l’organització d’una altra gresca a banda de l’estiuenca, per escapar justament d’aquest encasellament.

El repte també l’han valorat de manera molt positiva des d’aquest col·lectiu, que vol seguir proposant-se noves cites per oferir alternatives d’oci i entreteniment als joves de Blanes no tan sols a l’estiu i a la platja, sinó també al llarg de tot l’any.

Data de realització: 02/26/2017 | Data de la darrera actualització: 02/27/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300