Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Casa de Andalucía homenatja José Antonio Ortiz i Antonio Martín amb motiu del Dia d’Andalusia


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/05/2017 12:55:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CasaAndaluciaBlanesLa Casa de Andalucía homenatja José Antonio Ortiz i Antonio Martín amb motiu del Dia d’Andalusia

Abans que comencés l’espectacle d’avui a la nit la presidenta de l’entitat, Brenda Delgado, ha lliurat sengles reconeixements a l’expresident i al presentador del programa radiofònic “Raíces”

El Teatre de Blanes ha allotjat aquest vespre una nova edició de l’espectacle que s’organitza cada any per commemorar el Dia d’Andalusia, que s’escau el 28 de febrer. En aquesta ocasió, però, la celebració ha comptat amb un emotiu preàmbul carregat d’emoció, amb sengles homenatges a dues de les persones que ja fa molts anys que estan vinculades a l’entitat blanenca.


Celebració "Dia de Andalucía" 2017
En primer lloc, la presidenta de la Casa de Andalucía, Brenda Delgado, acompanyada de membres de la junta, ha lliurat a José Antonio Ortiz diversos obsequis en agraïment de la tasca que ha estat desenvolupant a l’entitat durant prop de tres dècades. L’any 1987 va ser nomenat president de la Casa de Andalucía, i sempre ha destacat per la seva bonhomia i esperit treballador.


Homenatge a José Antonio Ortiz
Tot seguit, s’ha homenatjat una altra persona que durant molts anys també ha estat vinculat a la Casa de Andalucía amb una tasca molt específica. A banda de ser el millor mestre de cerimònies en els actes i gales més assenyalades de l’entitat, des de finals dels anys 90 és el conductor, director i veritable ànima del programa Raíces, que s’emet per Ràdio Blanes els matins dels dissabtes, de 9 a 12 del matí.


Homenatge a Antonio Martín
Antonio Martín, amb el seu estil desenfadat i tan personal, ja porta gairebé 1.000 programes fets, i compta amb un equip de col·laboradors fidel que des de fa molt temps –pràcticament des que es va posar en marxa l’emissora municipal- els ha fet ser l’espai més escoltat, amb diferència. De fet, la professionalitat amb què desenvolupa la seva tasca, i el seu bon fer micròfon en mà, l’ha fet guanyar-se el carinyós apel·latiu amb què se’l coneix: el Justo Molinero de Blanes.

Espectacle de cante i ball i actuació de Maria de la Colina

Abans que es fessin els homenatges, la celebració s’ha encetat, com és habitual, amb la interpretació dels himnes de Catalunya i Andalusia. En acabat el lliurament de reconeixements, la primera part de l’espectacle ha quedat centrada en diverses actuacions a càrrec de quadres de ball i músics de la Casa de Andalucía de Blanes. Totes i cadascuna de les intervencions ha estat reblada per llargs aplaudiments del nombrós públic que omplia el Teatre de Blanes de gom a gom.


En primer lloc el grup de cajones Al Golpe ha interpretat El mar de tu sentir, Triana i Chocolate. A continuació han actuat el grup de guitarres, seguides per diversos números de ball dels grups A Contratiempo, Mesalla, Siroco, Isabelita i Vicky, i Salero: Poeta de la mar, Let’s Go, Vinando, Te mueres por mi, Carmina i Maestranza, Chicas Guerreras, Marcha, El cruixir de mi muntura, i El sol, la sal i el son. Per últim, la vetllada s’ha tancat amb l’actuació estel·lar de l’artista María de la Colina.

Data de realització: 03/05/2017 | Data de la darrera actualització: 03/05/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300