Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nova edició de “La Botiga al Carrer”, de l’ABBC


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/05/2017 12:48:58 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nova edició de “La Botiga al Carrer”, de l’ABBC

Els comerciants de Blanes Centre han celebrat durant tota la jornada d’aquest dissabte amb grans rebaixes i descomptes en productes per a tots els gustos

El carrers del centre de la vila han allotjat al llarg de tota la jornada d’aquest dissabte una nova edició de La Botiga al Carrer, organitzada per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) amb el suport de l’Ajuntament de Blanes. L’acció promocional ha congregat centenars de persones durant tot el dia al voltant de les parades que, a peu de carrer, han ofert grans rebaixes en productes per complaure un gran ventall de gustos i edats.


Nova edició de "La Botiga al Carrer"
Una cinquantena de parades han ofert els millors preus de la temporada per tancar el període de rebaixes d’hivern. Els principals carres on s’han instal·lat han estat Raval, Mercaders, Muralla i Ample, així com als vials adjacents on igualment hi havia productes amb prou varietat per triar i remenar, amb descomptes molt avantatjosos. Les parades han estat instal·lades des de les nou del matí i fins les nou de la nit.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/05/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300