Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes protagonitzarà el magazine de TV3 “Divendres” del 20 al 23 de març amb un espectacle de focs


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/15/2017 11:17:12 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBlanes protagonitzarà el magazine de TV3 “Divendres” del 20 al 23 de març amb un espectacle de focs

El popular programa que presenten Espartac Peran i Helena García Melero parlarà de diversos temes blanencs, incloent el 47è Concurs Internacional de Focs d’Artifici i el Jardí Marimurtra

Ja van ser a Blanes fa més de set anys, el novembre del 2009, però es van quedar amb ganes de saber més coses del municipi que, entre d’altres peculiaritats, és des d’on Ferran Agulló va batejar aquesta franja del litoral com la més brava de les costes, donant peu a la Costa Brava. Es tracta de l’equip del popular programa de TV3 “Divendres”, que s’emet a les tardes, i que tornarà de nou a Blanes la setmana vinent, del 20 al 23 de març, de dilluns a dijous.


Imatge d'arxiu programa "Divendres" en una altra localitat costanera
Si la Roca de Sa Palomera marca tradicionalment l’inici d’aquest territori, preferit per visitants d’arreu del món, no menys internacional és un dels esdeveniments que precisament s’allotja en aquest indret i que s’enlaira en el cel nocturn coincidint amb la Festa Major de Santa Anna. Per aquest motiu, el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que enguany arribarà ja a la 47a edició, serà un dels arguments principals del magazine.


Espartac Peran, presentador en exteriors
Tant és així, que el programa del dimarts 21 de març, coincidint amb la celebració de la irrupció de la primavera meteorològica, esclatarà en el cel vespertí de Blanes amb un espectacle pirotècnic que tancarà l’emissió d’aquell dia. Es tractarà d’una mostra efímera però prou representativa, perquè els espectadors que mai no han assistit a l’esdeveniment puguin tenir una mostra, un petit tast del què no s’han de perdre en viu i en directe a l’estiu.

L’esclat de focs serà possible gràcies a la col·laboració de l’empresa valenciana Europla així com del seu màxim representant, Salvador Armengol, més conegut popularment amb el nom de Boro, l’element químic que serveix per dotar els efectes pirotècnics del color verd. L’esdeveniment que actualment mou cada any més de mig milió d’espectadors a Blanes s’està potenciant des de l’Ajuntament de Blanes en les darreres edicions, i aquest 2017 tindrà lloc del 22 al 26 de juliol.

El Jardí Botànic, un dels dos emplaçaments escollits

L’equip de Televisió de Catalunya i la productora El Terrat han escollit dos principals emplaçaments per explicar al país i arreu del món per internet històries i peculiaritats de Blanes. D’una banda, des del Passeig de Mar tant des de la part dels vianants com des de la platja del seu davant, i de l’altra des del Jardí Botànic Marimurtra, un dels indrets més visitats de la vila, tot un museu a l’aire lliure que no tan sols destaca per la seva bellesa, sinó també pel seu interès científic.


Durant la seva estada a Blanes, doncs, dos dels racons més emblemàtics de la vila esdevindran en el plató del popular programa que presenten Espartac Peran i Helena García Melero. Anecdòticament, val a dir que el periodista mataroní ja va ser precisament al Jardí Botànic Marimurtra el passat 24 de juny, participant com a contaire en una nova edició dels Contes de Sant Joan que organitza la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, que treballa per atendre els afectats directa i indirectament pel càncer infantil.

Crida a participar com a públic i concurs amb premi

Perquè els veïns de Blanes puguin gaudir de manera encara més directa aquesta experiència, s’ha fet una crida en especial per assistir-hi com a públic. Els horaris seran els següents: el dilluns 20 de març a les 17 h i el dimarts dia 21 a les 15 i a les 17 h al Passeig de Mar, en el tram situat entre el Carrer Ample i el Passatge Pere Roure. I finalment, el dimecres 22 de març caldrà ser a les 5 de la tarda al Jardí Botànic Marimurtra.


Televisió de Catalunya també ha organitzat un concurs on demana que s’enviïn fotografies, imatges, documents o vídeos curiosos de Blanes. Es tracta d’enviar-les a la web del programa: www.divendres.cat, amb l’incentiu que s’entrarà en el sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Balneari Font Vella que inclou accés lliure al circuit termal. Les imatges han de ser realitzades pels propis concursants, cal que siguin fetes en format horitzontal, i s’ha de ser usuari registrat del portal.

Data de realització: 03/15/2017 | Data de la darrera actualització: 03/15/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300