Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Casal La Cooperativa celebra el 3er aniversari


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/18/2017 02:11:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Casal La CooperativaEl Casal La Cooperativa celebra el 3er aniversari

Aquest cap de setmana s’han organitzat diverses activitats, començant per la Fira d’Entitats i d’Artesania Local que s’ha fet avui al matí a peu de carrer

El gran grup d’amics i coneguts del Casal La Cooperativa de Blanes viu aquest cap de setmana diverses activitats per celebrar el Tercer Aniversari d’ençà de la seva inauguració, l’any 2014. Com no podia ser d’una altra manera, fidels a l’esperit que des de la seva posada en marxa ha menat aquest col·lectiu d’entitats, les activitats que s’han organitzat són de caire participatiu principalment.


Fira 'Entitats amb motiu Tercer Aniversari Casal La Cooperativa
En aquest sentit, avui al matí s’ha fet una Fira d’Entitats i d’Artesania Local que ha traspassat fronteres i s’ha instal·lat fora del casal, a peu del Carrer Muralla. Diversos col·lectius han estat representats a través de les parades que oferien des d’informació fins a diversos articles, llibres i samarretes, passant per altres tipus de productes que han complagut gent de totes les edats que s’hi ha acostat.


La tarda d’aquest dissabte continuaran les activitats amb una Xocolatada Popular, una cercavila que protagonitzaran els membres de la Colla Gegantera de Blanes, i una exhibició de ball a càrrec de l’Associació Country Blanes. Ja a la nit, el Casal La Cooperativa acollirà un concert molt especial.


Es tracta del grup Why Not?, que farà un recorregut pel jazz de tots els temps, amb un viatge que repassarà temes del 1929 al 2017, més de 100 d’aquesta música que sembla tenir tants amants com detractors. El concert començarà a les 9 de la nit, i funcionarà amb taquilla inversa, igual que el que s’ha programat per aquest diumenge 19 de març. Aquesta altra actuació començarà a les 7 de la tarda, i anirà a càrrec dels NHDC Special Quintet.Data de realització: 03/18/2017 | Data de la darrera actualització: 03/18/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300