Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes s’adhereix a la Setmana del Comerç de Catalunya amb un curs d’introducció al comerç electrònic


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 03/21/2017 02:49:57 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

IMATGEBlanes s’adhereix a la Setmana del Comerç de Catalunya amb un curs d’introducció al comerç electrònic

El curs, organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre amb el suport de l’Ajuntament, compta amb una cinquantena d’alumnes, dels quals 13 tenen negoci propi

En ple segle XXI parlar de comerç electrònic és especialment atractiu per als emprenedors, ja que suposa un munt d’avantatges que no fan sinó augmentar amb el pas del temps. Actualment les vendes online han guanyat molts adeptes, ja que la deslocalització del punt de venda i la reducció de costos són alguns dels aspectes positius amb què compta l’e-commerce.


Curs d'Introducció al Comerç Electrònic
Però no tot són avantatges, sinó que també hi ha una sèrie d’inconvenients que cal considerar abans de llençar-se a aquesta gran aventura. Per conèixer el comerç electrònic des de totes les seves vessants, positives i negatives, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, ha organitzat un curs introductori sobre aquest tema que s’imparteix en dos dies.

Blanes s’adhereix a la Setmana del Comerç de Catalunya

La primera sessió del curs Introducció al Comerç Electrònic s’ha fet avui al migdia, mentre que la segona tindrà lloc dijous vinent. Abans d’iniciar-lo, ha donat la benvinguda a tots els assistents la regidora de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, Dafne Galvany, qui ha encoratjat a tots els assistents a treure un bon profit de l’aprenentatge i preparar-se pels reptes que suposa aquesta nova manera de vendre productes que tants clients genera en l’actualitat.


D'esquerra a dreta: Lluís Campderrich i Dafne Galvany
L’imparteix Lluís Campderrich, tècnic de creació d’empreses i de les TIC de l’Ajuntament de Blanes, i es pot ben dir que ha estat un èxit de convocatòria: s’han
inscrit 51 alumnes, dels quals 13 compten amb negoci propi. Aprendran a conèixer els requisits necessaris per fer funcionar un comerç a internet de manera eficient. L’experiència s’emmarca dins la primera edició de la Setmana del Comerç de Catalunya, una iniciativa pionera i de país que concentrarà en pocs dies un bon nombre d’esdeveniments.

Es tracta de tot un seguit d’activitats de promoció, d’intercanvi d’idees i experiències, així com espais de trobada que s’han programat arreu del territori català. S’ha programat perquè tingui lloc del 20 al 26 de març, i està impulsada per la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la Setmana del Comerç de Catalunya és fer un reconeixement a la funció social que exerceix aquesta activitat econòmica.


En aquest sentit, es vol revaloritzar el comerç com una activitat econòmica que es caracteritza per la creació intensiva d’ocupació, així com per una professionalització creixent. Alhora, es potencia com un espai d’interacció on la competitivitat empresarial va de la mà de les relacions entre les persones, de la transmissió dels valors socials i d ela participació en la comunitat.

Introducció al Comerç Electrònic, l’e-commerce

L’objectiu del curs, que consta de 4 hores de durada i s’imparteix a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes, és conèixer tots els requisits necessaris per fer funcionar una botiga a internet de manera eficient. A partir d’aquí, els alumnes poden decidir amb consciència si pot o vol destinar els recursos de temps i de diners que es necessiten per muntar la pròpia botiga on-line.


Els assistents no sortiran d’aquesta formació amb la seva botiga online muntada, ni tampoc hauran practicat davant l’ordenador com crear-la. Es tracta d’una introducció que serveix per descobrir les principals qüestions que cal tenir en compte. Així, entre d’altres conceptes que s’impartiran, hi ha la normativa d’obligat compliment, la webgrafia, les principals fires sectorials que hi ha actualment a l’estat espanyol, webs sobre e-commerce, etcètera.

Data de realització: 03/21/2017 | Data de la darrera actualització: 03/21/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300