Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Minut de silenci per condemnar l’atemptat terrorista de Sant Petesburg


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/04/2017 02:46:55 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Minut de silenci per condemnar l’atemptat terrorista de Sant Petesburg

Diverses persones s’han concentrat aquest migdia davant l’edifici de l’Ajuntament de Blanes en senyal de dol per les 14 víctimes mortals causades per una explosió al metro

L’Ajuntament de Blanes ha convocat avui al migdia un minut de silenci al Passeig de Dintre, davant l’edifici consistorial, en senyal de dol per l’atemptat comès aquest passat dilluns a la ciutat de Sant Petesburg. El consistori gironí ha seguit d’aquesta manera la crida feta des de les dues entitats municipalistes catalanes: la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis (FMC i ACN).


A les 12 del migdia d’avui dimarts s’han concentrat diverses persones. La majoria han estat regidors i treballadors de l’Ajuntament de Blanes, així com representants de la Policia Local i Protecció Civil de Blanes, entre ells els seus dos caps i el sotscap policial. L’atemptat terrorista ha provocat 14 víctimes mortals,a banda d’una cinquantena de ferits. El metro de Sant Petesburg és el quart en major nombre de passatgers arreu d’Europa.


L’alcalde de la ciutat russa ha declarat tres dies de dol oficial, i des d’ahir moltes persones han dipositat flors tant a l’entrada com dins de l’estació on hi va haver l’explosió. La solidaritat amb Sant Petesburg s’ha expressat de diferents maneres en molts llocs d’arreu del planeta, com per exemple a Tel Aviv, on l’edifici consistorial ha quedat il·luminat amb els colors intermitents de les banderes russa i israeliana com a mostra de condol.
Data de realització: 04/04/2017 | Data de la darrera actualització: 04/04/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300