Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Intens cap de setmana cultural, esportiu, musical i d'oci a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/06/2017 04:11:11 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes_TurismeIntens cap de setmana cultural, esportiu, musical i d'oci a Blanes

Divendres i el cap de setmana hi ha programades un bon nombre d'activitats arreu del municipi, per complaure tot tipus de gustos i edats

L'agenda d'activitats de Blanes, habitualment força farcida, ho està encara més durant aquests propers dies, especialment divendres i el cap de setmana. Majoritàriament són esdeveniments amb entitats pròpia, tot i que també n'hi ha que formen part de diversos cicles propis. A banda de les Jornades Solidàries, el Teatre, Morralla, i altres escenaris a l'aire lliure allotjaran un bon nombre de propostes.

Cronològicament, la primera d’elles ens emplaça divendres a les 7 de la tarda al Teatre, on actuarà el grup Miratge de la Casa d’Ardales, que oferirà l’espectacle El món dels Duets-Duos-Duet, un homenatge a Pepita Serrano, la dona que va introduir el playback a Blanes.


El grup Miratge, en una anterior actuació al Teatre de Blanes
Per la seva banda, el polifacètic cantant i artista plàstic de Blanes Isaac Ulam inaugurarà a 2/4 de 8 del vespre l’exposició Abraxas, que s’allotja a la Sala García-Tornel, i que es podrà visitar fins el 23 d’abril. La jornada del divendres es tancarà a partir de 2/4 d’11 de la nit al Casal Jove Moralla, on hi haurà un Concert de Punks & Company, amb Prozak Soup i Atzembla.

Dissabte a ¼ de 10 del matí, i continuant amb la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física, es farà una Matinal de Marxa Nòrdica que sortirà des del Santuari del Vilar i anirà fins a Montbarbat, cobrint una distància de 14 km. Abans, qui vulgui fer una sessió d’iniciació pot fer-ho a partir de 2/4 de 9 del matí. Anant directament a la nit, a les 9 el Teatre de Blanes allotja la representació de l’obra Explica’m un conte, d’Elisenda Guiu, amb Eduard Benito, Marta Codina i Jacob Valltramunt.

"Explica'm un conte", dissabte a les 9 de la nit al Teatre de Blanes
L’endemà diumenge, a les 11 del matí, La Mainada ha organitzat una vetllada molt especial al Passeig de la Mestrança amb motiu del 40è aniversari de la coneguda llar d’infants. En primer lloc actuarà La Bandeta, de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria, i tot seguit oferirà un espectacle infantil el conegut animador i músic Jordi Tonietti.

Des de les 12 del migdia i fins les 10 de la nit, l’Associació de Veïns de la Carretera de Lloret-La Pedrera ha organitzat la Festa de la Feria de Abril, que inclourà les actuacions d’Antonio Granada i el quadre flamenc d’Eva Mor. Per últim, a les 7 de la tarda el Teatre de Blanes allotja la projecció del film El cor del pi negre, del cineasta blanenc Jaume Pujadas, amb entrada gratuïta.


L'equip de producció d'"El Cor del pi negre", diumenge a les 7 de la tarda
es projectarà al Teatre de Blanes
Capítol a banda mereix recordar que el proper diumenge també hi haurà un esdeveniment religiós lligat a la tradició catòlica que enceta el cicle de la Setmana Santa: la benedicció de palmes i palmons a les tres parròquies que hi ha al municipi. A les 11 del matí es farà a la de Santa Teresa, a Ca la Guidó; a les 12 del migdia a la de Santa Maria, a Dintre Vila; i a ¼ d’1 del migdia a la de la Sagrada Família, al barri d’Els Pins.
Data de realització: 04/06/2017 | Data de la darrera actualització: 05/12/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300