Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Bona afluència de públic als Tallers Infantils de la 5a Campanya de Promoció de Setmana Santa a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/14/2017 01:13:07 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Bona afluència de públic als Tallers Infantils de la 5a Campanya de Promoció de Setmana Santa a Blanes

Centenars de nens i nenes han après a confeccionar vestits de manaies i màscares de conills, la seva pròpia mona o bé decorar ous de Pasqua, una experiència que es repetirà dissabte

Des del primer any en què es va posar en marxa la Campanya de Promoció de Setmana Santa l’afluència de públic a una de les activitats expressament organitzada per a la ocasió sempre ha estat la màxima. En aquest cinquè any consecutiu s’ha seguit la mateixa línia, i per això al llarg de tot el matí han estar centenars els nens i nenes que s’han abocat a participar en els Tallers Infantils de Pasqua que s’han instal·lat al Passeig de Mar.


En la línia de l’objectiu de la campanya, donar a conèixer i valoritzar els productes artesans que elaboren les fleques per Setmana Santa -tortells, bunyols de quaresma i mones principalment-, la canalla ha estat divertint-se a l’hora que confeccionava elements típics del cicle festiu. Organitzat per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, la participació ha estat de nou de franc, i les cues han estat constants.

L’activitat ha tingut lloc aquest divendres de 10’30 a 13’30 h, i es tornarà a fer dissabte a la mateixa hora i el mateix lloc, el Passeig de Mar a tocar amb el Carrer Ample. Al seu costat, i des del passat dijous, hi ha un parc d’inflables perquè els més petits també aprofitin per passar una estona entretinguda. Estarà instal·lat fins diumenge, i funciona a partir de 2/4 d’11 del matí.


Aquest any la Campanya de Promoció de Setmana Santa ha inclòs una destacada novetat. Amb l’objectiu de promoure la Destinació de Turisme Familiar a Blanes, la tarda del dissabte s’ha organitzat un espectacle musical que començarà a les 6 de la tarda a la Plaça d’Espanya, pensat perquè el gaudeixin petits i grans.

Confecció de vestits de manaies, la mona i ous de Pasqua

Igual que en les quatre anteriors ocasions en què també s’han organitzat aquests tallers, hi ha hagut diverses carpes on s’ha allotjat l’experiència, amb tres opcions a triar, o bé fer-les totes, depenent de les ganes que es tingués. Una és confeccionar una mona a gust del consumidor amb els ingredients bàsics que se’ls proporciona: xocolata, virostes de xocolata, confitura i pa de pessic.


L’altra opció és decorar els típics i coneguts ous de Pasqua de diferents colors, i la tercera és fer màscares de conillets –uns personatges propis d’aquest cicle festiu-, així com vestits de Manaies. Fa de mal dir indicar quina de les tres activitats té més èxit, perquè el regalim de canalla acompanyada de pares i mares, familiars i amics ha estat constant. Una tònica que s’espera que demà dissabte es repeteixi, com sol ser habitual cada any.

S’han repartit 8.000 fulletons per promocionar la campanya

Per promoure la campanya s’han editat 8.000 fulletons que s’han estat repartint els darrers dies arreu del municipi. Confeccionat en tres idiomes –català, castellà i anglès-, s’identifiquen a la portada amb els característics ous de Pasqua, i inclouen el llistat de totes les activitats que es fan a Blanes amb motiu de la Setmana Santa.


Seguint l’objectiu de la campanya, també hi ha recollit el llistat dels 28 establiments de fleques i/o pastisseries que pertanyen a 15 empreses d’aquest ram que hi ha actualment arreu de la vila. A banda d’entregar-los als centres escolars, els díptics s’han distribuït a les Oficines de Turisme, empreses d’allotjament turístic, equipaments i dependències municipals, així com en emplaçaments d’interès.
Data de realització: 04/14/2017 | Data de la darrera actualització: 04/14/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300