Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Una Festa Infantil tanca les activitats de la 5a Campanya de Promoció de productes de pastisseria de Setmana Santa


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/15/2017 07:25:37 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CAMPANYA PROMOCIO SETMANA SANTAUna Festa Infantil tanca les activitats de la 5a Campanya de Promoció de productes de pastisseria de Setmana Santa

Ha estat la novetat inclosa enguany com activitat específica de la promoció. Avui s’ha fet el segon i darrer dia dels Tallers Infantils, que han comptat amb més de 1.700 participants

Aquest dissabte han finalitzat les activitats organitzades per l’Ajuntament de Blanes formant part de la Campanya de Promoció de Setmana Santa. Aquest ha estat el cinquè any consecutiu en què s’ha endegat amb l’objectiu de donar a conèixer i valoritzar els productes artesans que elaboren les fleques i pastisseries en aquest cicle festiu.


Festa Infantil de la Campanya de Promoció de Setmana Santa
Les activitats específiques s’han tancat amb una Festa Infantil que s’ha allotjat al centre de la vila, comptant amb la participació d’un bon nombre de nens i nenes, acompanyats dels seus pares i mares. Del què es tractava era de passar una estona entretinguda, i per fer-ho se’ls ha proposat des de balls fins a jocs i disfresses on la complicitat de petits i grans ha estat clau.

Més de 1.700 participants en els Tallers Infantils

Avui al matí també s’ha fet la segona jornada consecutiva dels Tallers Infantils que s’han fet durant dos dies: divendres i dissabte. Més de 1.700 persones han participat en l’experiència que s’ha allotjat al Passeig de Mar. La canalla s’ha estat divertint a l’hora que confeccionava elements típics d’aquest cicle festiu.


Els tallers s’han ubicat en tres carpes amb sengles opcions. Una ha estat confeccionar-se la seva pròpia mona a gust del consumidor amb diversos ingredients que se’ls ha subministrat, i amb un element de qualitat afegit. Tots ells eren aptes per celíacs, ja que eren sense gluten, una novetat que ha estat lògicament molt ben acollida per les famílies que han de tenir cura d’aquesta circumstància, que de vegades no es té gaire en compte.

Els altres dos tallers oferien la possibilitat de fer màscares de conillers i vestits de Manaies d’una banda; i de l’altra pintar els típics i coneguts ous de Pasqua de diferents colors. Per promoure la campanya s’han editat 8.000 fulletons que s’han repartit els darrers dies abans de les vacances escolars als centres educatius del municipi, així com en les dependències municipals i les Oficines de Turisme.


S’han editat en català, castellà i anglès i, inclouen tant les activitats organitzades per promocionar la campanya com els actes que estant tenint lloc durant aquests dies a Blanes amb motiu de la Setmana Santa. La part central, objectiu de la promoció, ha estat recollir el llistat dels 28 establiments de fleques i pastisseries que pertanyen a 15 empreses d’aquest ram que hi ha actualment al municipi perquè blanencs i visitants sabessin on poden comprar productes tant típics com són els bunyols, els tortells o les mones.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 04/15/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300