Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Nou èxit de participació en la Jornada de Sensibilització de les Escoles Bressol a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/22/2017 04:53:46 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Nou èxit de participació en la Jornada de Sensibilització de les Escoles Bressol a Blanes

S’ha informat als familiars sobre els serveis educatius dels centres municipals, i s’han proposat jocs i activitats per a la canalla. Del 25 al 27 d’abril hi haurà Jornades de Portes Obertes

No hi ha cap dubte que l’educació és una de les eines fonamentals que ens pot ajudar a ser millors persones des de petits, sempre i quan se sàpiga aprofitar l’aprenentatge, i les opcions siguin les més adequades. A Blanes ja fa molts anys que l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Blanes i les tres Escoles Bressol Municipals de Ca la Guidó, Can Borell i La Plantera això ho tenen molt clar.


Jornada de Sensibilització de les Escoles Bressol 2017
Per aquest motiu, des de llavors, sumen esforços per organitzar una experiència que cada nou curs aplega un gran nombre de participants: la Jornada de Sensibilització de les Escoles Bressol Municipals. Avui l’èxit ha estat de nou la nota predominant de la vetllada, que s’ha allotjat aquest dissabte des de les 10 del matí i fins a les 2 del migdia al Passeig de Mar.

Al llarg de totes aquestes hores el regalim de pares i mares, nens i nenes, i familiars ha estat constant al voltant del recinte instal·lat al passeig, a través de diverses carpes. En una d’elles hi havia el punt d’informació amb la documentació pedagògica per a les famílies, així com algunes mostres del material amb què es treballa a les tres escoles bressol, i un racó tou per als nadons.


Aquest ha estat el lloc de recepció dels pares i mares interessats en conèixer més detalls dels centres educatius, on es recollia informació o bé es resolien els primers dubtes i peticions més específiques. Les altres carpes on s’ha fet la Jornada de Sensibilització han allotjat diverses activitats i jocs que la canalla ha agraït i gaudit especialment, ja que estaven adreçats als nens i nenes.

Es tractava que passessin una estona entretinguda però que, alhora, els seus familiars comprovessin de primera mà l’aspecte educatiu que també tenen propostes com ara dibuixar i fer manualitats, descobrir l’entorn, etc. També s’ha fomentat la creativitat, la imaginació i la fantasia de la mainada, a l’hora que els adults tenien un tast de la feina que es fa a les Escoles Bressol Municipals.


Qui també s’ha acostat al recinte del Passeig de Mar ha estat el regidor d’Educació, Albert Sanz, qui ha pogut comprovar de primera mà l’interès de les famílies per conèixer més detalls dels serveis que ofereixen aquests centres.

Jornades de Portes Obertes del 25 al 27 d’abril

La informació i l’experimentació que s’ha fet avui al matí a la Jornada de Sensibilització tindrà els propers dies un nou complement encara més concret. Es tracta de les Jornades de Portes Obertes que s’han programat de cara a la setmana vinent, del dimarts 25 al dijous 27 d’abril.


Estan adreçades principalment als pares i mares perquè puguin visitar les instal·lacions, però també els poden acompanyar els futurs alumnes. D’aquesta manera, podran ampliar sobre el terreny la informació que ja se’ls ha facilitar avui dissabte. Totes tres jornades es faran amb un mateix horari a tenir en compte: de 9’30 a 10’30 h i de 15’30 a 17’30 h. Ara bé, cada dia es farà en un centre diferent: el dimarts 25 d’abril a l’Escola Bressol Municipal de Can Borell; el dimecres 26 d’abril a la de Ca la Guidó; i el dijous 27 d’abril a la de La Plantera.

Durant la visita no tan sols es tractarà que coneguin físicament les dependències, també se’ls informarà del més important: el projecte pedagògic que s’hi desenvolupa. Tot aquest seguit d’activitats s’han organitzat dues setmanes abans que comenci el període de preinscripció a les Escoles Bressol, que enguany tindrà lloc del 2 al 12 de maig a la Casa de la Cultura. Més informació: https://www.blanes.cat/docweb/educacio.ebm.preinscripcions1718


De cara al curs 2017-2018 hi haurà 9 línies distribuïdes als tres centres. A l’Escola Bressol de Ca la Guidó n’hi haurà una de P1 per a nens i nenes nascuts el 2016, i una altra de P2 per a infants del 2015; a l’EB de Can Borell 1 línia de P1 per a nascuts al 2016, 1 línia de P2 per a nens i nenes del 2015 i una 3a línia mixta de P1 i P2; i per últim a l’EB de La Plantera 1 línia per a lactants del 2017, 1 línia de P1 per a infants del 2016, i una de P2 del 2015 i una línia mixta de P1 i P2.Data de realització: 04/22/2017 | Data de la darrera actualització: 04/22/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300