Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Francesc Godoy, del CN Montjuic, i Laura Gómez, del M3T, guanyen la VII Triatló Vila de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/24/2017 10:24:26 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Francesc Godoy, del CN Montjuic, i Laura Gómez, del M3T, guanyen la VII Triatló Vila de Blanes

En la competició disputada ahir diumenge s’ha tornat a superar el nombre d’inscrits en relació a la darrera edició, amb 560 atletes dividits en cinc categories distribuïdes en dues proves

Una vegada més, Blanes ha centrat aquest passat cap de setmana l’atenció dels esportistes més arriscats a través del VII Triatló Vila de Blanes. Aquesta disciplina, que cada vegada guanya més adeptes malgrat la seva duresa, ha tornat a superar un any més el nombre d’inscrits en relació a l’anterior edició, aquesta vegada aplegant un total de 560 atletes repartits en les dues proves que es van disputar, aplegant les diferents categories incloses, un total de cinc.


Sortida de la prova de natació de la triatló
La primera prova va ser per a elits i sèniors masculins federats, i la segona per a dones, atletes no federats, cadets i veterans. Malgrat celebrar-se en dos segments, en totes dues proves els participants van haver de superar idèntics recorreguts: 750 metres en natació, 20 kilòmetres en ciclisme i 5 kilòmetres en la cursa a peu. La primera sortida es va fer a 2/4 de 10, mentre que la segona va ser a ¾ d’11.


Arribada dels primers participats
Per segon any consecutiu, la sortida de natació es va tornar a fer en la zona de la platja a tocar del Club Vela Blanes. Els nedadors i nedadores van fer un recorregut marcat amb boies i, després d’agafar la bicicleta al box, van pedalar dues voltes al circuit urbà. Finalment, després de canviar la bicicleta per les bambes, van cobrir dues voltes de la cursa a peu que anava des del Passeig de Mar fins al Port.


Prova de ciclisme
Organitzada pel Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, en l’organització de l’esdeveniment s’ha comptat amb el suport de diverses institucions i empreses. Entre elles la Policia Local de Blanes, que, com és habitual, va haver de dissenyar un circuit alternatiu pel trànsit de vehicles a causa que diversos carrers de la vila es van haver de tallar per garantir la seguretat dels atletes participants.

Francesc Godoy i Laura Gómez, guanyadors absoluts de la triatló

Un cop disputades les dues proves, a quarts de dues del migdia va arribar el moment de lliurar els trofeus als diferents classificats. L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, el regidor d’Esports, Joel Comas, i el president del Club Triatló Blanes, Toni Ruiz, van encapçalar l’entrega dels guardons, acompanyats d’altres membres de l’entitat.


Podi Homes. D'esquerra a dreta: Toni Ruiz, Miquel Lupiáñez, Joel Comas,
Guillem Montiel, Francesc Godoy, Albert Parreño i membres Club Tiatló Blanes
En homes, el triatleta més ràpid ha estat enguany Francesc Godoy Contreras, del Fasttriatlon – CN Monjuic, amb un temps de 55:55 minuts. La segona plaça l’ha ocupat Guillem Montiel Moreno, del Club Natació Minorisa, de la categoria junior, situat a 31 segons del primer classificat. El tercer lloc del podi ha estat per segon any consecutiu per l’atleta Albert Parreño Samper, del Fasttriatlon – CN Montjuic, a 15 segons del segon classificat


Podi Dones. D'esquerra a dreta: Anna Flaquer, Laura Gómez i Núria Peix
Per la seva banda, en dones la primera plaça l’ha guanyat Laura Gómez Ramon, del Ferrer Hotels-M3T, amb un temps de 01:04:36 hores. Darrera d’ella s’ha classificat per segon any consecutiu Anna Flaquer Porti, del Fasttriatlon – CN Montjuic, amb un temps de 1:06:09 hores. Finalment, el tercer lloc ha estat per Núria Peix Tarrés, del CN Vic-ETB, que va invertir 1:07:29 hores en fer el recorregut.


Aquesta ha estat la quarta prova inclosa enguany al calendari de la marca Blanes X Runners. La següent tindrà lloc el 7 de maig: el IV Trail Selva Marítima que organitza el Grup Fondistes Blanes, amb 22 kilòmetres de recorregut, i amb sortida a les 9 del matí des de Tossa fins a Blanes, passant per Lloret de Mar.


Val a dir que el mateix Club Triatló Blanes també organitza una altra prova inclosa al Blanes X Runners, que ja compta amb una tradició més longeva. Es tracta del IX Aquatló Popular, que combina únicament natació i atletisme, i que enguany s’ha programat perquè tingui lloc el 27 d’agost, en ple estiu.
Data de realització: 04/24/2017 | Data de la darrera actualització: 05/12/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300