Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes celebra el Dia Internacional de la Dansa a ritme de Michael Jackson i l’humor de XeviXaviXou


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/27/2017 04:43:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes celebra el Dia Internacional de la Dansa a ritme de Michael Jackson i l’humor de XeviXaviXou

Dissabte a la nit s'ofereix ‘From Lost to The River’ i diumenge a la tarda ‘Minner Michael’, un viatge a través de la imaginació ple de música i dansa del rei del pop

El Teatre de Blanes està apostant aquesta temporada per donar cabuda a d’altres espectacles de qualitat en la seva programació professional que puguin satisfer tant al públic en general com al més especialitzat en determinades manifestacions artístiques. Aquest és el cas del cartell propi que hi haurà aquest cap de setmana a l’escenari blanenc.


Imatge promocional espectacle "Minner Michael"
Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa que se celebra el 29 d’abril, s’ha preparat un cicle propi que inclourà dues actuacions per complaure espectadors neòfits i entesos en la matèria. Totes dues s’han programat per aquest cap de setmana: dissabte 29 d’abril i diumenge 30 d’abril.

From Lost to the River, de XeviXaviXou

Dissabte a les 9 de la nit hi haurà From Lost to The River, és a dir, el què seria una traducció lliure de la coneguda frase castellana De perdidos al río. D’entrada, el títol ja dóna indicis de què ofereix: un espectacle de dansa i humor a càrrec de Xavi Estrada i Xevi Dorca, que treballen plegats per la necessitat d’investigar a l’entorn de la dansa i l’humor. Potser per aquest motiu el nom de la seva companyia ja és una declaració d’intencions: XeviXaviXou.


"From Lost to The River", amb XeviXaviXou
Aquesta experiència conjunta els ha fet adonar-se de l’eficàcia del binomi, i han sabut trobar un estil propi que convenç a molts espectadors. Expressen un llenguatge sense complexes, un univers personal amb un segell inconfusible, on l’art del clown s’alia amb el moviment del cos. Es tracta, doncs, d’un espectacle d’humor en moviment ple de tòpics atípics que no té altra pretensió que fer passar una estona entretinguda a qui el vegi.Minner Michael, amb Forever Rey del Pop

El cartell del Teatre de Blanes amb motiu del Dia Internacional de la Dansa es completarà diumenge a les 7 de la tarda amb una proposta plena de ritme actual, adreçada tant per a nostàlgics recents com per a fans recalcitrants. La companyia de dansa Forever Rey del Pop presenta Minner Michael, un viatge a través de la imaginació ple de música i dansa de l’indiscutible rei musical que va ser en vida i continuarà Michael Jackson.


No es tracta tan sols de repassar els seus èxits més rutilants i coneguts –Thriller, Smooth Criminal, Black & White, etc-, sinó de combinar l’essència dels seus balls i temes musicals amb el hip hop i l’acompanyament de saxo, veu i claqué. Una maleta extraviada de Michael Jackson serveix com a fil conductor de l’espectacle, i permet que tres personatges visquin a través dels seus records tota la trajectòria de l’artista.
Data de realització: 04/27/2017 | Data de la darrera actualització: 04/27/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300