Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació de Pensionistes i Jubilats celebra la 38a Diada de Germanor


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/02/2017 11:31:32 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

L’Associació de Pensionistes i Jubilats celebra la 38a Diada de Germanor

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el regidor d’Acció Social, Mario Ros, van encapçalar la celebració amb l’entitat que presideix Josep Lluís Merino

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes del Casal de la Gent Gran Benet Ribas ha complert una vegada més amb la tradició de celebrar un dels esdeveniments més assenyalats que tenen al llarg de l’any. Es tracta de la Diada de Germanor, que aquest 2017 ha arribat ja a la seva 38a edició, i que des de sempre s’ha fet coincidint amb una data també prou assenyalada com és l’1 de maig.


38a Diada de Germanor
La celebració es va encetar a les 11 del matí, amb una missa solemne allotjada a la parròquia Santa Maria, en record dels companys difunts. L’ofici solemne va comptar amb la participació de la Coral Jubilate, la formació vocal de l’entitat de la gent gran que dirigeix Ma Rosa Vidal. Després de la missa, un servei d’autocars els va acompanyar fins al restaurant on havia de tenir lloc el dinar de germanor.


En aquesta ocasió s’ha estrenat un nou establiment per allotjar-lo, el Restaurant Mont-Ferrant, on van compartir un complet àpat que va comptar amb la participació de 162 persones, una xifra similar a la que va haver l’any passat, quan es va celebrar per afegit el 20è aniversari del Casal de la Gent Gran Benet Ribas. Es tracta de l’equipament de la Generalitat que els allotja a la Plaça d’Espanya, precisament coneguda de manera no oficial com la Plaça de la Gent Gran al tenir el casal com a referent.


El dinar de germanor el van encapçalar l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i el president de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Blanes, Josep Lluís Merino. També van participar en la celebració el regidor d’Acció Social, Mario Ros, així com membres del Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal de la Selva. Val a dir que el darrer ingredient de l’àpat va ser un monumental pastís commemoratiu i, poc després, la vetllada es va tancar amb un animat ball amb música en viu.


Data de realització: 05/02/2017 | Data de la darrera actualització: 05/02/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300