Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Campus Oficial del FC Barcelona-Sport s’allotjarà a Blanes per 6è any consecutiu amb 150 futbolistes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/08/2017 12:03:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Campus Oficial del FC Barcelona-Sport s’allotjarà a Blanes per 6è any consecutiu amb 150 futbolistes

És la seu preferida dels esportistes estrangers i de l’estat espanyol, i s’allotja al Camp de Gespa de Can Borell. Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració a l’Ajuntament de Blanes

Blanes serà enguany per sisena edició consecutiva una de les seus que allotjarà l’estiu d’aquest 2017 el VI Campus Oficial FC Barcelona-Sport, destinat a esportistes nacionals, estatals i internacionals. L’activitat es farà del 25 al 30 de juny i s’allotjarà a les instal·lacions de gespa del Camp de Futbol de Can Borell.


David Casanova, Miquel Lupiáñez i Joel Comas
El matí d’aquest dilluns ha tingut lloc a l’Ajuntament de Blanes la signatura del conveni de col·laboració per aquest 2017. L’acte l’han encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i David Casanovas, director general del Diari Sport, en representació de l’organització del Campus FCB-Sport, acompanyats del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Blanes, Joel Comas. D’aquesta manera, la ciutat de la Costa Brava tornarà a ser la seu d’aquest esdeveniment per sisena edició consecutiva, després de l’èxit assolit en les cinc darreres edicions.


La primera experiència va arrencar l’any 2012, i des del 2015 Blanes ha esdevingut l’única ciutat d’arreu de comarques gironines que allotja un campus oficial del Barça. Enguany els Campus de Futbol d’estiu es faran en quatre úniques seus: Barcelona, Blanes, Berga i Cambrils. El FC Barcelona també n’organitza en tres altres modalitats esportives: Bàsquet, Futbol Sala i Handbol.

Blanes, la seu preferida dels futbolistes estrangers i de l’estat espanyol

En el cas de Blanes, sota la modalitat d’estage, també s’inclou l’opció d’allotjar-se en un hotel d’aquesta mateixa localitat per completar la formació esportiva, una possibilitat que la gran majoria de joves esportistes aprofiten. En el VI Campus Oficial del FC Barcelona que tindrà lloc a Blanes el proper mes de juny hi participaran 150 esportistes de 6 a 14 anys d’edat, tant d’arreu de Catalunya com de l’estat espanyol i, sobretot, de l’estranger. Així, hi haurà futbolistes arribats des de Holanda, Mèxic, França, Itàlia, Burgos, etc.


Imatges d'Arxiu: Campus FC Barcelona-Sport 2016
Aquesta preferència que distingeix la seu de Blanes la destaquen en especial des de l’organització del campus. Assenyalen que, en relació a la resta de campus que es fan fora de Barcelona, la seu de Blanes és a més coneguda i la predilecta dels estrangers. Com ja s’ha fet fins ara, entre els compromisos que es recullen al conveni entre el FCB-Sport i l’Ajuntament de Blanes s’hi inclou que tant els participants com el personal tècnic s’allotjaran en hotels d’aquesta vila mentre duri l’esdeveniment. D’altra banda, l’organització ha reservat dues places gratuïtes al Campus Oficial del FC Barcelona per distingir dos esportistes de Blanes.

A banda de participar de franc en l’activitat, els joves futbolistes s’allotjaran al mateix hotel de la vila on també s’hi estaran la resta de participants. Igualment, s’han reservat vuit altres places no gratuïtes al Campus perquè l’Ajuntament pugui distribuir-les entre els diferents jugadors de futbol del municipi que vulguin participar-hi. Un altre aspecte és que a la pàgina web promocional del Campus Oficial FCB es fa constar de forma expressa que la Vila de Blanes és la seu d’aquest esdeveniment esportiu, amb els logotips oficials de l’Ajuntament de Blanes.


Al Campus FCB, l’entrenament específic es realitza en horari partit al matí i a la tarda, i varia segons les edats. D’aquesta manera, els petits treballen aspectes més tècnics i el domini de la pilota, mentre que els grans se centren en qüestions més tàctiques i de joc real. A més de la pràctica, els alumnes reben lliçons teòriques que es duen a terme més tard sobre el terreny de joc.


Per últim, cal destacar que es farà una ampla difusió a través de la campanya de publicitat a diversos mitjans de comunicació, entre els quals hi ha el diari Sport (coorganitzador de l’activitat), El Periódico de Catalunya, Catalunya Ràdio, Flaix FM i TV3. També es repartiran més de 2.000 flyers en tornejos de futbol i es faran sobreimpressions als partits de TV3 de la Lliga de Futbol Professional.
Data de realització: 05/08/2017 | Data de la darrera actualització: 05/12/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300