Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El pianista Carles Marigó presenta el CD ‘Moments’ al XXVI Cicle de Concerts Música a l’Esperança


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/15/2017 01:18:42 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El pianista Carles Marigó presenta el CD ‘Moments’ al XXVI Cicle de Concerts Música a l’Esperança

L’intèrpret blanenc internacional va omplir el recinte amb temes de Schubert, Bach i Liszt. El divendres 19 de maig actuarà el ‘Cor de Cambra Sota Palau’, que celebra el 20è aniversari

La segona sessió del XXVI Cicle de Concerts ‘Música a l’Esperança’, que va tenir lloc aquest passat divendres 12 de maig, va propiciar l’ocasió de poder gaudir en viu i en directe de les arts d’un jove pianista blanenc que, tot i la seva jovenesa, ja ha voltat mig món formant-se i protagonitzant actuacions. Carles Marigó va presentar el seu CD ‘Moments’, i en aquest sentit en el concert va oferir algunes de les peces incloses en aquest treball.


Concert de Carles Marigó - Fotografia: Anna Sarrión
D’aquesta manera, la primera part de l’actuació la van omplir els ‘Moments Musicaux’ de Franz Schubert i el ‘Concert Italià’ de Johann Sebastian Bach. Per la seva banda, a la segona part es va gaudir de la ‘Sonata per a piano en si menor’ de Franz Liszt. En el CD ‘Moments’ Carles Marigó interpreta la mateixa peça de Schubert, i complerta el treball amb els ‘Moments Musicaux’ de Sergei Rachmaninoff, així com amb dues improvisacions seves. Una d’elles l’ha composat en solitari, mentre que en l’altra l’ha acompanyat Marco Mezquida.


Fotografia: Anna Sarrión
El concert d’aquest passat divendres, doncs, va ser especial des de tots els sentits, i no va decebre un públic entregat des d’un primer moment. Carles Marigó és un pianista polifacètic que compagina la seva feina com a concertista amb la d’educador al Conservatori del Liceu. Ha rebut nombrosos premis en concursos nacionals, estatals i internacionals, tant de piano com de composició, i ha participat en festivals com a solista i en grups de música de cambra a l’estat espanyol, Portugal, Holanda i Rússia.

20è aniversari del Cor de Cambra Sota Palau

El següent concert del XXVI Cicle de ‘Música a l’Esperança’ que tindrà lloc aquest divendres 19 de maig, el tercer d’aquest 2017, l’ompliran les veus del ‘Cor de Cambra Sota Palau’. Aquesta setmana la formació vocal que dirigeix Josep Maria Guinart –qui també forma part de l’organització del cicle de concerts a l’Ermita de l’Esperança- està celebrant els seus 20 anys.


Actuació del Cor de Cambra Sota Palau
En total, han organitzat tres concerts per commemorar aquesta data tant destacada. El primer va tenir lloc aquest passat diumenge a la tarda al Teatre de Blanes, on va actua acompanyat de la Coral ‘Nit de Juny’, mentre que el proper divendres dia 19 actuarà en solitari al cicle de ‘Música a l’Esperança’ al punt de les 10 de la nit. Finalment, aquest proper diumenge 21 de maig el ‘Cor de Cambra Sota Palau’ tancarà el tercet d’aniversari amb una actuació al Centre Catòlic a 2/4 de 7 de la tarda, acompanyat del ‘Cor Rupià’.
Data de realització: 05/15/2017 | Data de la darrera actualització: 05/15/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300