Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Policia Local de Blanes i Bombers rescaten una dona gran atrapada al seu balcó


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/19/2017 02:08:54 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

SIRENES EMERGENCIESLa Policia Local de Blanes i Bombers rescaten una dona gran atrapada al seu balcó

La coordinació entre els diferents cossos de seguretat van permetre poder fer-ho amb la major celeritat i atendre-la de l’atac d’ansietat que va patir perquè tenia el dinar al foc

Hi ha vegades en què un gest tant senzill com sortir a prendre l’aire pot acabar esdevenint un maldecap i un ensurt. Això és el què li va passar a una dona de Blanes de 76 anys aquest passat dijous al migdia. Estava preparant-se el dinar, que havia deixant coent-se al foc, quan va sortir un moment al seu balcó, situat en un tercer pis en un edifici situat a tocar de la Carretera d’Accés de la Costa Brava, al barri de Mas Enlaire.


Operatiu de rescat dels cossos d'emergència
De cop i volta, però, la dona –que viu sola- es va quedar atrapada al seu balcó al trencar-se la persiana, cosa que l’impedia poder tornar a l’interior del seu domicili. Atenent als seus crits d’auxili, es va trucar al telèfon d’emergències 112. Eren pels volts de les 12’30 h del migdia quan es va activar l’operatiu, acudint-hi dues patrulles de la Policia Local de Blanes, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat –una d’elles, l’escala telescòpica- i una ambulància del SEM.


L’operatiu va ser prou ràpid, però durant tot el procés la intranquil·litat de la dona va anar creixent, ja que patia perquè el dinar que tenia al foc no pogués acabar provocant un incendi, a banda de l’alteració que li havia provocat la mateixa situació. Finalment, però, va poder ser rescatada sana i estàlvia i, després que la van atendre els efectius sanitaris de l’atac d’ansietat, no va ser necessari traslladar-la a un centre sanitari. L’emergència es va donar per tancada una hora més tard que s’havia iniciat, a les 13’30 h.Data de realització: 05/19/2017 | Data de la darrera actualització: 05/19/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300