Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes allotjarà l’any 2018 el 28è Aplec Internacional Anual de Penyes del RCD Espanyol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/22/2017 12:14:21 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

PenyaEspanyolBlanes allotjarà l’any 2018 el 28è Aplec Internacional Anual de Penyes del RCD Espanyol

Es tracta de l’acte estrella de les penyes blanc-i-blaves, que compta amb l’assistència de ‘periquitos’ catalans, espanyols i foranis, provinents d’Estats Units, Xina, Japó, Austràlia o França

La ciutat de Blanes ha estat escollida perquè l’any 2018 sigui la seu que allotgi el 28è Aplec Internacional de Penyes del Reial Club Esportiu Espanyol, que se celebra cada any un cop finalitza la temporada esportiva professional. Aquesta distinció s’ha donat a conèixer aquest mes de maig, durant la celebració de l’assemblea de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol celebrada a Barcelona.


El president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Luis,
durant la seva intervenció a l'Assemblea de la Federació Catalana de Penyes
Més de 60 penyes d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol van assistir a la trobada, on un dels punts de l’ordre del dia va ser la presentació de l’aplec d’aquest 2017, que tindrà lloc del 9 a l’11 de juny a Gelida (Barcelona). Serà el 27è Aplec Internacional de Penyes, que cada any compta amb l’assistència d’un gran nombre de socis i simpatitzants ‘periquitos’ procedents no tan sols d’arreu de Catalunya i l’estat espanyol, sinó també d’altres territoris més llunyans: França, Gran Bretanya, Estats Units, Japó, Austràlia i, naturalment, de la Xina, entre d’altres indrets.

En l’actualitat hi ha més de 200 penyes blanc-i-blaves, entre les quals també s’hi compten les que estan repartides arreu del globus terraqui. Habitualment l’Aplec Anual de Penyes sempre atreu una gran quantitat de participants, voltant el miler d’assistents, i per tant per a la ciutat que s’escull per allotjar-lo és una bona ocasió per promocionar-se a nivell turístic, ja que s’allarga durant tres dies, farcits d’activitats lúdiques, esportives i culturals.


Ramon Luís, president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes
Així ho ha valorat el president de la Penya Blanc-i-Blava de Blanes, Ramon Luis: “Ens ha fet molta il·lusió que finalment ens hagin triat per ser la seu de l’Aplec Anual. No tan sols per l’honor que significa, sinó també perquè serà una excel·lent oportunitat per donar a conèixer tot el bo i millor que tenim a la nostra vila”. El president periquito, acompanyat de diversos membres de la junta blanenca de l’entitat, assistirà el proper mes de juny a la trobada anual de penyes que es farà a Gelida per rebre el relleu de la seu barcelonina.


El president i membres de la junta de Blanes, acompanyats
del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas
La nombrosa delegació blanenca que va assistir a l’assemblea de la federació la va encapçalar el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Blanes, Quim Torrecillas, qui va actuar en representació del consistori. A banda del president, també van participar diversos membres de la junta directiva de l’entitat blanenca.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/22/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300