Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La IV Fira d’Antiguitats del cap de setmana a Mas Enlaire ampliarà el nombre de parades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/24/2017 10:22:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FIRA ANTIGUITATSLa IV Fira d’Antiguitats del cap de setmana a Mas Enlaire ampliarà el nombre de parades

Hi haurà una trentena de parades, que s’allotjaran a la Plaça Onze de Setembre durant tota la jornada del proper dissabte 27 de maig, amb articles per complaure els gustos més eclèctics

El proper dissabte 27 de maig, Blanes tornarà a allotjar un esdeveniment que en cada nova edició ha anat augmentant el nombre de participants que ha tingut. Es tracta de la 4a Fira d’Antiguitats, que s’allotjarà a la Plaça Onze de Setembre, molt a prop del centre de la vila, durant tota la jornada, des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre.


Imatges d'Arxiu: III Fira d'Antiguitats 2016
L’organitzen l’Associació de Veïns de Mas Enlaire amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, i compten amb la col·laboració d’una entitat especialitzada en aquests esdeveniments que aplega els marxants que porten aquí els seus productes. Hi haurà des de mobles, roba i llibres antics, fins a tot tipus d’enginys i maquinàries que el temps ha fet esdevenir en peces úniques, buscades i apreciades pels col·leccionistes.

Augmenta el nombre de parades i superfície de la fira

Una de les principals novetats que hi haurà és que ha tornat a augmentar el nombre de parades que hi participaran, una trentena, que ocuparan una superfície de 800 m2 en un dels espais verds més emblemàtics d’aquest veïnat, la Plaça Onze de Setembre. L’increment de paradistes també ha suposat reservar un espai encara més gran per a l’activitat, que es realitza a l’aire lliure.


Des de l’Associació de Veïns de Mas Enlaire s’ha fet un balanç positiu de les tres primeres edicions, i per aquest motiu s’ha optat per continuar promovent una activitat que cada vegada que s’ha fet ha atret un gran nombre de públic. En un primer moment, la intenció de l’entitat veïnal va ser que la fira es realitzés dos cops a l’any –tal com es va fer al 2015-, però finalment s’ha valorat que és millor que fer-la tan sols una vegada, perquè d’aquesta manera no es perdi la qualitat dels paradistes que viatgen a Blanes.

L’octubre del 2015, quan es va fer l’única experiència coincidint amb la tardor, es va registrar una disminució del nombre de paradistes, ja que en aquesta temporada el nombre d’esdeveniments d’aquest mateix caire que es fan en d’altres localitats estan més fidelitzats. Va ser per aquest motiu que ja l’any passat no es va celebrar la Fira d’Antiguitats a la tardor, i aquest 2017 es continuarà en la mateixa línia.


Sigui com sigui, la IV Fira d’Antiguitats de Blanes serà una nova oportunitat per trobar aquella peça antiga que potser feia temps que s’estava buscant en mercats i botigues especialitzades, o bé per invertir un temps en guaitar els més variats productes que es puguin imaginar. Una ocasió única per viatjar en el temps, passar una estona entretinguda o bé fins i tot trobar aquell article original que potser ajudarà a resoldre un regal o un detall per amics i/o familiars.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/27/2017


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300