Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Quimi Portet, The Gospel Viu Choir, Víctor Branch i Susanna del Saz a les XII Nits de Marimurtra 2017


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/24/2017 07:25:45 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Quimi Portet, The Gospel Viu Choir, Víctor Branch i Susanna del Saz a les XII Nits de Marimurtra 2017

Els concerts s’allotjaran al Templet de Linné els dies 5, 12, 18 i 26 d’agost, i el Servei de Bar anirà a càrrec d’Oncolliga, que té com a finalitat millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer

A Blanes, les vetllades nocturnes estiuenques del mes d’agost tenen des de fa uns anys un atractiu afegit que suma una experiència lúdica i musical amb la possibilitat de gaudir de la natura en una ocasió excepcional. Tot això i més és el què ofereix l’esdeveniment que s’ha presentat avui al matí a Blanes: les XII Nits de Marimurtra 2017, que tindran lloc els dies 5, 12, 18 i 26 d’agost, coincidint amb el cap de setmana.


Presentació XII Nits de Marimurtra
S’ha encarregat de presentar aquesta nova edició el gerent de la Fundació Carl Faust, Josep Borrell, precedit per una breu salutació a càrrec d’un dels patrons d’aquesta institució, Joan Planells. També els han acompanyat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez; el tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient, Juanjo Navarro; i la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empresa, Dafne Galvany. També ha participat la presidenta d’Oncolliga Girona, Ma Lluïsa Ferrer.

Quimi Portet, The Gospel Viu Choir, Víctor Branch i Susanna del Saz

El mateix Templet de Linné, on ha tingut lloc avui la presentació, és on s’allotjaran les nits de concerts, que enguany presenten en cartell quatre espectacles excepcionals i per a gustos prou variats: Quimi Portet, The Gospel Viu Choir, Víctor Branch i Susanna del Saz. Les Nits de Marimurtra, organitzades per la Fundació Carl Faust -responsable del Jardí Botànic que dóna nom a l’esdeveniment-, ja ha esdevingut en el festival de referència de la Costa Brava Sud, oferint concerts de petit format, amb un aforament exclusiu per a unes 200 persones.


Joan Planells, josep Borrell i Ma Lluïsa Ferrer
A banda del Templet de Linné, hi ha dos altres espais del jardí on es desenvolupen les Nits de Marimurtra: la Plaça de Goethe, on hi ha el servei de bar, i les Escales d’Epicur, on s’hi instal·len diverses llotges on poder seguir còmodament les vetllades. A banda de poder gaudir de tots aquests al·licients, també són una ocasió per viure una experiència en un entorn natural exclusiu, sota el cel nocturn.

L’inici de l’esdeveniment comença a 2/4 de 9 de la nit, amb l’obertura de portes al públic, mentre que els concerts s’inicien a les 10 de la nit i el recinte es tanca a les 12 de la mitjanit. Enguany, una de les novetats és que el servei de bar anirà a càrrec d’Oncolliga Blanes, una fundació sense ànim de lucre que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones afectades de càncer i els seus familiars.


Miquel Lupiáñez, Juanjo Navarro, Josep Borrell i Dafne Galvany
Un altre al·licient és que amb cada entrada que s’adquireix per Les Nits de Marimurtra se’n regala una altra per visitar el Jardí Botànic Marimurtra de dia. D’aquesta manera, es vol promoure el coneixement de l’espai, la seva riquesa botànica i el seu valor paisatgístic com a enclavament turístic de primer ordre a Blanes i la Costa Brava.

Quatre propostes per les nits dels caps de setmana d’agost

La primera nit, la del dissabte 5 d’agost, el programa s’estrenarà amb Víctor Branch, un cantant de formació principalment clàssica que ha sabut fusionar aquest aprenentatge amb la música que li agrada. Presenta el disc Introspective, el seu primer àlbum, que té com a referents artistes com Amy Whinehouse, Jamiroquai, Sam Smith, John Newman, Jennifer Hudson o Lauryn Hill. El preu de l’entrada és de 18 €, i és un concert solidari amb la PID Foundation, destinat a generar recursos per a la investigació de les immunodeficiències primàries.


El dissabte 12 d’agost torna al Marimurtra The Gospel Viu Choir, que repeteix cartell per segon any consecutiu per compensar tots els qui en l’edició del 2016 es van quedar sense poder gaudir-los, ja que les entrades es van exhaurir. Considerats el referent del gospel nacional i una de les formacions més notables d’àmbit europeu, els TGVC presenten un nou espectacle amb la millor variant urbana del moment: Gospelizing. El preu de l’entrada és de 28 €.

Capítol a banda mereix la tercera vetllada d’enguany, ja que l’ocuparà la versàtil veu de Susanna del Saz, imprescindible de les Nits de Marimurtra des de la primera edició. Aquesta vegada presenta un nou projecte, un tribut a Julio Iglesias dedicat a l’obra d’aquest gran artista que ha marcat tot un temps i un estil per a generacions senceres. Una mostra més de la capacitat de reinventar-se de l’artista, que actuarà el divendres 18 d’agost, amb entrades al preu de 20 €.


L’actuació que tancarà el programa d’enguany anirà a càrrec de tot un nom propi del món de la cançó, tant a nivell nacional com estatal. Es tracta de Quimi Portet, que presenta el seu novè àlbum després d’haver format duet durant molts anys amb Manolo Garcia, en el mític grup d’El Último de la Fila. Actualment, és part fonamental del trident que, juntament amb en Sisa i en Joan Miquel Oliver, es va fer mereixedor del premi ARC a la millor gira per teatres del 2015. El concert tindrà lloc el dissabte 26 d’agost, i costarà 24 € l’entrada.
Data de realització: 05/24/2017 | Data de la darrera actualització: 05/24/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300