Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La campanya ‘Blanes & Tu. Descobreix-lo’ rellevarà el cap de setmana del 10 i 11 de juny el ‘Blanes 12’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/30/2017 01:03:09 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

La campanya ‘Blanes & Tu. Descobreix-lo’ rellevarà el cap de setmana del 10 i 11 de juny el ‘Blanes 12’

Avui s’ha presentat l’acció promocional, que inclourà la mostra gastronòmica ‘TastABlanes’, un concert amb el grup ‘Animal’, ‘Venem a la fresca’ i fins a 22 activitats per a totes les edats

Aquest matí de dimarts s’ha presentat la nova acció promocional Blanes & Tu. Descobreix-lo, que tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de juny en aquest municipi de la Costa Brava. D’aquesta manera, la campanya prendrà el relleu a cinc anys del ‘Blanes 12’, que es va estar fent amb caràcter anual entre el 2012 i el 2016.

Després de la positiva experiència acumulada en aquests darrers cinc anys, Blanes & Tu. Descobreix-lo canvia algun dels continguts, però segueix amb el mateix objectiu de promocionar i posicionar Blanes com a ciutat comercial, cultural i turística. Un cap de setmana per descobrir els nombrosos atractius que ofereix Blanes, a través de més d’una vintena d’activitats per a diferents gustos i pensades per complaure totes les edats.


Presentació de 'Blanes & Tu"
La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Promoció de la Ciutat, Turisme, Fires, Comerç i Empreses, Dafne Galvany, acompanyada dels presidents de l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i de l’Associació d’Hostaleria de Blanes, Lluís Pascual i Enric Portas, respectivament, que co-organitzen l’acció promocional. L’acte l’ha encapçalat l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, i ha tingut lloc en un dels establiments que participa en l’experiència, el Bar Restaurant Casa Oliveras.

Canvi de filosofia per millorar l’acció promocional

Durant la presentació d’avui dimarts els organitzadors de l’esdeveniment, que representen la suma d’esforços dels sectors públic i privat del municipi, han recordat que la darrera edició del Blanes 12 ja es va plantejar com un any de transició per re editar el seu concepte original. Un canvi de filosofia menat per un objectiu comú de l’administració pública i els establiments de restauració i comerç del municipi.


D'esquerra a dreta: Enric Portas, Miquel Lupiáñez,
Dafne Galvany i Lluís Pascual
Es tracta d’oferir encara més qualitat, posant l’accent en els ingredients més atractius que ofereix la vila, millorant el producte que s’havia ofert fins ara. Ha estat així com s’ha creat Blanes & Tu. Descobreix-lo, una acció promocional que neix amb l’objectiu de consolidar un esdeveniment que ja s’havia guanyat un lloc destacat en el calendari anual d’activitats tant de Blanes com de la seva àrea d’influència.

Més d’una vintena d’activitats amb 3 principals atractius

Blanes & Tu. Descobreix-lo inclou més d’una vintena d’activitats que tindran lloc al llarg del cap de setmana del 10 i 11 de juny, destacant-ne tres en especial que seran el seu principal atractiu. Es tracta de la Mostra Gastronòmica TastABlanes, un concert amb el popular grup català Animal i l’acció comercial Venem a la fresca.

La Mostra Gastronòmica TastABlanes tindrà lloc durant la tarda-vespre del dissabte 10 de juny, des de les 7 de la tarda fins la 1 del a matinada, i compta amb la participació de més d’una vintena de locals de restauració de la vila. S’allotjarà a un tram del Passeig de Dintre, al centre de la població, i s’hi oferiran tastets dels productes que habitualment es poden degustar en els respectius establiments a preus molt atractius.


En l’àmbit lúdic i d’entreteniment, el més destacat serà el concert gratuït que tindrà lloc a les 11 de la nit a la Plaça dels Dies Feiners a càrrec del grup Animal. Els autors d’èxits tant taral·lejats com l’arxiconeguda Només amb tu, amenitzaran la vetllada amb la seva ase de pop i reggae, que també remeten al folk gràcies a cançons alegres i desimboltes. Absolutament recomanable per a gent jove, però també per a tots i totes les qui encara conserven aquest esperit.

Per la seva banda, l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) ha organitzat una acció comercial que tindrà lloc durant tota la jornada del dissabte 10 de juny. Presentada amb el nom Venem a la Fresca, començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins les 10 de la nit. Diversos locals del centre del municipi trauran algun reclam a l’exterior de les respectives botigues per convidar la gent que hi entrin i guaitin els respectius productes.

Espectacles Infantils, Activitats Aquàtiques, Música i altres ingredients

La campanya promocional Blanes & Tu. Descobreix-lo compta amb un pressupost de 15.000 € a càrrec de l’Ajuntament de Blanes, i s’han editat 10.000 fulletons per fer difusió de les activitats que inclou. Així, a banda dels tres principals reclams gastronòmic, musical i comercial, també s’ha organitzat un variat repertori d’entreteniments musicals, infantils, esportius i lúdics.


Durant tot el cap de setmana es podrà practicar el Paddle Surf amb showrooms, sortides conjuntes i classes express i d’iniciació; contes en anglès dissabte al matí i a la tarda; una Visita Guiada per la Ruta dels Cabrera dissabte, una sortida d’snorkel amb embarcació i un tastet de cava matinal. D’altra banda, la tarda-vespre del dissabte hi haurà música al carrer amb el jazz de Why Not i el tribut a Joaquin Sabina que proposa el grup Pacto entre Caballeros.

Durant tot el dissabte el Club Vela Blanes organitza el Marina Day; la tarda del diumenge hi haurà un espectacle musical familiar a la Plaça d’Espanya, i al llarg de tot el dissabte la Plaça Solidaritat allotja una Exposició i Concurs de Bonsais. D’altra banda, diverses empreses d’oferta complementària lúdica i cultural ofereixen packs d’oferta de 2 x 1 per fer un viatge de Blanes a Tossa, així com per visitar el Jardí Botànic Marimurtra i el Jardí Tropical Pinya de Rosa.

Facilitats d’estacionament a l’aparcament gratuït Centre/Pins

Els visitants i vilatans que agafin el cotxe per acostar-se a les activitats del Blanes & Tu podran estacionar gratuïtament a la zona asfaltada d’aparcament situat al costat de l’antic pavelló d’esports. Es tracta de l’aparcament Centre/Pins, on hi ha més d’un miler de places situades en un emplaçament privilegiat, a cinc minuts del nucli històric del municipi.


Tota la informació al voltant de l’acció promocional es pot consultar a la web oficial de l’Ajuntament de Blanes: www.blanestu.cat, així com al Facebook i Twitter amb el hashtag #Blanestu. Blanes & Tu. Descobreix-lo. A Blanes, també participen Dofi Jet Boats, Jardí Botànic Marimurtra, Jardí Tropical Pinya de Rosa, Club Vela Blanes, Associació Bonsais Masia Can Florenci, The SUP Paradise, Grenyal Aula Gastronòmica, Blanes Sub i Kids&Us. També han col·laborat Peixos Ros i Cerveses Damm.

Data de realització: 05/30/2017 | Data de la darrera actualització: 05/30/2017

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300